Σάκης Αρναούτογλου: «Προσπάθησα δεν τα κατάφερα να πάρω τον τίτλο του μετεωρολόγου»
Showbiz

Σάκης Αρναούτογλου: «Προσπάθησα δεν τα κατάφερα να πάρω τον τίτλο του μετεωρολόγου»

Ποια πιστεύει ο Σάκης Αρναούτογλου οτι είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού παρουσιαστή δελτίου καιρού; Ποιον από τους παλιούς παρακολουθούσε;

«Αυτή την ερώτηση ίσως θα ήταν καλύτερο να την απευθύνετε στους τηλεθεατές. Φυσικά και παρακολουθούσα τους βετεράνους μετεωρολόγους (Λαζάνη, Μελανίτη, Ζιακόπουλο) που χωρίς τα σημερινά εφόδια επιτελούσαν το δύσκολο έργο της πρόγνωσης. Ιδιαίτερη αδυναμία όμως είχα και έχω στον κ. Ζιακόπουλο» τόνισε στο TV Έθνος.
-Θυμάστε από πότε ξεκίνησε το ενδιαφέρον σας για τον καιρό;
«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αλλά κυρίως από τη μεγάλη μου λατρεία για το χιόνι και την μεγάλη απορία μου γιατί στο χωριό της μητέρας μου, στην ορεινή Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, όταν χιόνιζε και μάλιστα πολύ την ίδια μέρα με το ζόρι βλέπαμε νιφάδα στη Θεσσαλονίκη.»
-Αν και είστε αυτοδίδακτος έχετε καταφέρει να επιβιώσετε και να ξεχωρίσετε στο τηλεοπτικό τοπίο. Πώς τα καταφέρατε;
«Στον χώρο της πρόγνωσης - παρουσίασης του καιρού είμαι εδώ και 14 συναπτά έτη. Αν εσείς πιστεύετε ότι τα έχω καταφέρει τότε προφανώς η πρόγνωσή μου θα πρέπει να τυγχάνει αποδοχής και εμπιστοσύνης.»
-Στάθηκε εμπόδιο για εσάς το γεγονός ότι δεν είστε μετεωρολόγος;
«Η ζωή καθώς και προσωπικοί λόγοι τα έφεραν έτσι που παρότι προσπάθησα δεν τα κατάφερα να πάρω τον τίτλο του μετεωρολόγου και έπρεπε να σπουδάσω κάτι άλλο προκειμένου να ζήσω. Παρακολούθησα όμως για κάποιο διάστημα μαθήματα Γενικής Μετεωρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved