Χριστίνα Σάλτη: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω»
Showbiz

Χριστίνα Σάλτη: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω»

Η Χριστίνα Σάλτη ήταν πλέον φοιτήτρια στο πρώτο έτος της σχολής, όταν ένα βράδυ βγαίνει με την παρέα της σε ένα μπαράκι στην Καλλιθέα.

Εκεί που διασκεδάζουν μεταξύ τους, τραγουδάει στις φίλες της και ο ιδιοκτήτης, που είναι δίπλα τους, ακούει τη χροιά της, ενθουσιάζεται και της προτείνει να περάσει από μια οντισιόν για ένα άλλο μαγαζί της Καλλιθέας που κάνει live με μπάντες. Εκείνη η νύχτα έμελλε να αλλάξει τη ζωή της. «Παράλληλα με τη σχολή, ξεκίνησα να τραγουδάω. Το ένα live έφερε το άλλο και κάπως έτσι μπήκα στα πράγματα, συνειδητοποιώντας πως το τραγούδι ήταν αυτό που πραγματικά μου άρεσε» τόνισε στο People.
Μέσα από τις γνωριμίες που κάνει με τους μουσικούς της μπάντας, πηγαίνει σε οντισιόν κι έτσι έρχεται η πρώτη μεγάλη συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη. Ακολουθεί αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρον. Εκεί γνωρίζεται με το ράπερ Βο.
Στα δέκα χρόνια που κολυμπά στα βαθιά νερά της μουσικής βιομηχανίας, υπήρξαν και στιγμές που απογοητεύτηκε, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. «Μετά από τα πρώτα τρία χρόνια, που δεν κατάφερα να κάνω δισκογραφία, σκέφτηκα να τα παρατήσω και να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στις σπουδές μου» ομολογεί.
Η επιτυχία, όμως, δεν άργησε να έρθει. Η πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία ήταν με το Dream show. Είχε δει το τρέιλερ και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της δηλώνοντας συμμετοχή. Εκείνη τη χρονιά, μάλιστα, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Δήμος Αναστασιάδης. Η ίδια, πάντως, μόνο ως ονειρική δεν θυμάται τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εμπειρία. «Το concept ενός παιχνιδιού που σε παρακολουθούν με κάμερες δεν ήταν το καλύτερο μου. Το The Voice μου αρέσει πολύ, διότι εστιάζει στη φωνή και θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξεις τις φωνητικές σου δυνατότητες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved