Stan: «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά μου »
Showbiz

Stan: «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά μου »

Ο Stan αποφάσισε να δώσει στο κοινό του ένα άρωμα με την υπογραφή του. Πώς αποφάσισε να δημιουργήσεις το άρωμα «Νeon By Stan»;

«Ήθελα να κάνω κάτι εμπνευσμένο για τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει στην καριέρα μου τόσα χρόνια, κάτι σαν δώρο. Η ιδέα ήρθε από τον Χρήστο Τερζίδη, τον μάνατζέρ μου. Είναι κάτι που συνηθίζεται στο εξωτερικό, αλλά στη χώρα μας δεν το είχε επιχειρήσει ως τώρα κάποιος Ελληνας καλλιτέχνης. Δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο, νεανικό, γυναικείο άρωμα με βάση τα λουλούδια. Το όνομά του συμβολίζει τη νέα εποχή που συμπίπτει και με τη νέα μουσική εποχή για εμένα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Συνέβη κάποιο γεγονός που σε έκανε να αλλάξεις;
«Είμαι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά μου. Συνήθως οι καλλιτέχνες έχουμε ένα άγχος όταν έχουμε χαράξει μια πεπατημένη πορεία και μετά διαφοροποιούμαστε λίγο μουσικά και ουσιαστικά εξελισσόμαστε. Πλέον όμως είμαι αρκετά ώριμος ώστε να υποστηρίξω κάτι πιο λαϊκό. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, απλώς νομίζω ότι ωρίμασα. Στη δουλειά μας γίνονται διάφορα, δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ένας δύσκολος χώρος αλλά όταν είσαι αληθινός, στο τέλος του δρόμου κερδίζεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved