Βάσω Λασκαράκη: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν έτοιμη για την ανθρωποφαγία που ακολουθεί…»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν έτοιμη για την ανθρωποφαγία που ακολουθεί…»

Η Βάσω Λασκαράκη δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το πρωινό του Mega. Δεν πιστεύει πως θα της έδινε μεγαλύτερη δημοσιότητα, άρα και περισσότερες δουλειές;

«Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτό γιατί δεν είναι το αντικείμενο μου. Και δεν ξέρω αν θα ήμουν έτοιμη και για την ανθρωποφαγία που ακολουθεί μια τέτοια απόφαση. Εξάλλου στη φάση που βρισκόμουν δεν θα μπορούσα να υποστώ κάτι τέτοιο. Ούτε ήμουν βέβαιη αν θα μπορούσα να διαχειριστώ σωστά ένα τέτοιο project. Είχα φόβο και με αυτό τον φόβο μείναμε στις συζητήσεις με το Μega» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Αν η πρόταση για το «Πρωινό» αφορούσε εσένα και τον Γιάννη μαζί, ως ζευγάρι, θα το σκεφτόσουν θετικά;
« Το πιο πιθανό είναι ότι αν γινόταν μια τέτοια πρόταση θα ήμουν κάθετα αρνητική από την αρχή. Μπορεί να είναι και θέμα συγκυρίας ή timing. Πολύ θα ήθελα να ξαναπαίξω με τον Γιάννη σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο, αλλά όχι να παρουσιάσω μία εκπομπή μαζί του. Ίσως επειδή δεν είναι το αντικείμενο μας. Το φοβάμαι αυτό - και δεν είναι κάτι που με αφορά.»
-Αισθανόσουν αμήχανα πέρυσι που ο σύντροφο σου με τον οποίο κάνετε την ίδια δουλειά, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με το «Κάτω Παρτάλι» ενώ εσύ παρέμενες στο σπίτι μεγαλώνοντας ένα μωρό;
«Οχι βέβαια! Χαιρόμουν πάρα πολύ! Μάλιστα ένιωσα πολύ όμορφα που το σίριαλ στο οποίο συμμετείχε ο Γιάννης άνοιγε τον δρόμο στο να ξεκινήσουν να γυρίζονται και άλλες εβδομαδιαίες ελληνικές σειρές. Δυσκολεύομαι ακόμη, λόγω χρόνου, να δω τηλεόραση -σκέψου ότι το σίριαλ στο οποίο παίζω το βλέπω στο Ιντερνετ-, αλλά έχω παρακολουθήσει κάνα δυο επεισόδια από την «Εθνική Ελλάδος», το «Μάνα Χ Ουρανού», τις «Ηρωίδες» και μου άρεσαν πολύ. Χαίρομαι που γίνονται δουλειές -και εύχομαι να γίνονται δουλειές-, να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός ώστε να ανοίξει και πάλι η δουλειά μας και να πληρώνεται ο κόσμος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved