Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης κλήθηκε να κάνει τρείς δουλειές κάποια στιγμή»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης κλήθηκε να κάνει τρείς δουλειές κάποια στιγμή»

Η Βάσω Λασκαράκη για αρκετούς μήνες είχε μείνει στο σπίτι με το παιδί της και δεν δούλευε. Οικονομικά πώς ήταν;

«Μας ζούσε ο άντρας του σπιτιού! (γέλια) Ο Γιάννης κλήθηκε να κάνει τρείς δουλειές κάποια στιγμή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε δυσκολία σε σύγκριση με το τι συμβαίνει με άλλες οικογένειες. Εγώ έμενα στο σπίτι και θήλαζα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Ήταν δύσκολη η περίοδος αφότου γέννησες;
«Προσπαθούσα, έστω για μία ώρα, να βγαίνω από το σπίτι και να πηγαίνω μέχρι το σούπερ μάρκετ. Ήταν κάτι στο οποίο με παρότρυνε ο γυναικολόγος και η παιδίατρός μου. Σκέψου ότι 4 μέρες αφότου γέννησα πήγα να κάνω σπικάζ γιατί, παρόλο που θήλαζα, προ-σπαθούσα να μην κλείνομαι στο σπίτι, να είμαι σε ιδρυματική κατάσταση. Αλλά για 7 μήνες δεν είχα βγει βράδυ. Δεν μπορούσα! Ήμουν επάνω απ' το μωρό, να δω λίγο τι γίνεται, να βρω τους ρυθμούς μου .Υπήρξαν στιγμές που κουράστηκα, που λύγισα, που απελπίστηκα, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια.»
- Διαφοροποιήθηκε και η σχέση σου με τον Γιάννη;
«Αυτό μπορεί να συμβεί με ανθρώπους που καταφέρνουν να βλέπονται κιόλας. (γελάει) θυμάμαι πάντως πως όταν γεννήθηκε η Εύα ο Γιάννης κοιμόταν στην αρχή στο σαλόνι. Μετά βέβαια μπήκαμε σε έναν ρυθμό, αλλά ο Γιάννης ήδη δούλευε πάρα πολλές ώρες. Τώρα κάπως προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Σίγουρα όμως όταν γεννιέται ένα μωρό βλέπεις τον άνθρωπό σου αλλιώς, σκέφτεσαι το παιδί και όχι τον εαυτό σου, γίνονται ανακατατάξεις και αλλαγές. Έτσι, σαν την Ελλάδα κι εμείς! (γελάει)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved