Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ήμουν πάντα καψούρα με...»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ήμουν πάντα καψούρα με...»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει με τι ακριβώς είναι αληθινά καψούρα.

Μετά την εμπειρία της στο θεατρικό σανίδι με την «Πιάφ», η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιάζει να έχει λατρέψει το θέατρο. Σκέφτεται, άραγε, να παραμείνει στο σανίδι; «Θα το ήθελα πάρα πολύ! Ήμουν πάντα καψούρα με το θέατρο και σίγουρα θέλω να ασχοληθώ ξανά και ξανά με αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να κινούμαι ανάμεσα στο θέατρο και το τραγούδι που το αγαπώ πάντα πολύ, μιας και η επαφή μου με τον κόσμο είναι μοναδική». Και σε αυτό το βήμα, όπως πάντα άλλωστε, έχει δίπλα της και τους αγαπημένους γονείς της, τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ισιδώρα Σιδέρη που, όπως εξηγεί, «με εμψυχώνουν με τρυφερότητα και γλύκα και μοιράζονται τη χαρά μου».

Παράλληλα με την παράσταση, στα σκαριά υπάρχει μια δισκογραφική δουλειά με τους Μίνωα Μάτσα και Ελένη Φωτάκη, ενώ συζητά για καλοκαιρινές συναυλίες. «Όταν ξεκινήσει η παράσταση, θα τα δω όλα αυτά, θα μπω σε ηχογραφήσεις να οργανώσω τα επόμενα χτυπήματα, αλλά, όπως σου είπα και πριν, όλο μου το βάρος τώρα είναι στην Πιάφ και αυτό το μεγάλο μου βήμα». Θεωρεί ότι παίρνει ρίσκο με αυτή της την κίνηση; «Σε όλα υπάρχει ρίσκο. Και αν δεν ρισκάρεις, δεν πας παρακάτω. Ναι, παίρνω το ρίσκο μου και ελπίζω να κερδίσω το στοίχημά μου με πολύ σκληρή δουλειά και με ψυχή».
Θα συμμετείχε αλήθεια σε κάποιο talent show, από την καρέκλα της κριτικής επιτροπής; «Όχι, δεν θα ένιωθα καλά σε έναν τέτοιο ρόλο. Δεν είναι κάτι που λαχταράω. Και θέλω να υπάρχω σε πράγματα που αληθινά λαχταράω - είτε είναι συναυλίες, είτε μια παράσταση όπως αυτή. Θέλω να κάνω πράγματα που τα θέλει η καρδιά μου!» δηλώνει με βεβαιότητα στη real.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved