Γιώργος Χρανιώτης: «Νιώθω «φυλακισμένος» όταν δεν έχω χρήματα»
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: «Νιώθω «φυλακισμένος» όταν δεν έχω χρήματα»

Η παράσταση που παρουσιάζει ο Γιώργος Χρανιώτης με τον Αλέκο Συσσοβίτη είναι sold out σε μια χρονιά μάλιστα που θεωρείται πολύ δύσκολη.

«Ναι. Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς, γιατί ο Pinter δεν είναι καθόλου εύκολος συγγραφέας. Οι δύο ήρωες είναι επαγγελματίες δολοφόνοι και περιγράφουν ένα περίεργο σύμπαν. Με το σκηνοθέτη μας Άρη Τρουπάκη, εντοπίσαμε και αναδείξαμε τα κωμικά στοιχεία των ρόλων σε σχέση με την αίσθηση του εγκλεισμού που εμπεριέχεται στο έργο και αυτά ακριβώς τα στοιχεία συνέβαλαν στο να έχει απήχηση η παράσταση, αλλά και να είναι κατανοητή. Ο Pinter θεωρείται δυσνόητος, αλλά τις περισσότερες φορές ευθύνεται ο τρόπος με τον οποίο προ-σεγγίζονται τα έργα του. Οι δύο ήρωες είναι φυλακισμένοι» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Έχεις αισθανθεί «φυλακισμένος» στη ζωή σου;
«Όλοι μας νομίζω ότι έχουμε αισθανθεί φυλακισμένοι. Νιώθω έτσι όταν δεν έχω χρήματα, όταν συμμετέχω σε μια δουλειά που εκ των υστέρων ανακαλύπτω ότι δεν ήθελα πραγματικά να την κάνω, όταν μου στερούν τη δυνατότητα να ζήσω με αξιοπρέπεια, τόσο εγώ όσο και οι άλλοι γύρω μου. Σε επηρεάζει όταν βλέπεις ανθρώπους να δυστυχούν και να βιώνουν μια κατάσταση εγκλεισμού καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved