Έλενα Παπαβασιλείου: «Από μεγάλο σεβασμό προς τους γύρω μου, δεν σεβόμουν τον εαυτό μου»
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: «Από μεγάλο σεβασμό προς τους γύρω μου, δεν σεβόμουν τον εαυτό μου»

Η φιλία είναι σημαντική στην ζωή κάθε ανθρώπου. Πώς είναι ως φίλη η Έλενα Παπαβασιλείου;

«Είμαι άνθρωπος που «πουσάρω» τους γύρω μου, θέλω να είναι ευτυχισμένοι. Δεν προσπαθώ να τους συμβουλεύσω με βάση αυτά που θεωρώ σωστά, αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι τους κάνει χαρούμενους να τους βοηθήσω να βλέπουν τον δρόμο τους να ξεκολλάνε. Καμιά φορά το μυαλό μας κολλάει και εχθρός μας είναι ο εαυτός μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε το σύμπαν να συνωμοτήσει υπέρ μας. Οι φίλες μου με πειράζουν όταν τα λέω αυτά, αλλά τους αρέσει» τόνισε στο ΟΚ.
-Έχεις τον ρόλο της ψυχαναλύτριας δηλαδή;
«Του5ς κάνω μια μικρή ψυχανάλυση. Στις παρέες μου συνέχεια κάνω πλάκες μου άρεσα πολύ να σατιρίζω τον εαυτό μου και τις μεταξύ μας σχέσεις και να κάνω μιμήσεις. Λιώνουμε στα γέλια. Στο παρελθόν πολλές φορές έμπαινα στο «κοστούμι» που θεωρούσα ότι οι άλλοι θέλουν να δουν. Από μεγάλο σεβασμό προς τους γύρω μου, δεν σεβόμουν τον εαυτό μου. Αυτό άλλαξε. Ήταν μονόπλευρο, κι εγώ είμαι πολύ-πλευροϊ άνθρωποι»
-Έχεις πολλές στενές φίλες;
«Έχω αρκετές που δεν τις λέω φίλες αλλά «αδελφές». Από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου είναι οι φίλες μου. Θέλω τον χρόνο μου για να βάλω έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αλλά αν το κάνω, είμαι ικανή να κινήσω γη και ουρανό για τους ανθρώπους που αγαπάω. Έχω πολύ δεμένες σχέσεις. Στη ζωή μου μπορεί να αλλάξουν πολλά, η σχέση μου με τις φίλες μου όμως όχι. Έχουμε μοιραστεί τα ωραία και τα δύσκολα, η μία σπρώχνει την άλλη μπροστά, ακούμε, καθοδηγούμε, είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved