Master Tempo: «Έχω δει ανθρώπους που εκτιμώ να τους μαζεύουν από τις καταχρήσεις»
Showbiz

Master Tempo: «Έχω δει ανθρώπους που εκτιμώ να τους μαζεύουν από τις καταχρήσεις»

Ο Πέτρος Δινάλης, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «master tempo» μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική από τα παιδικά του χρόνια.

Ήξερες από μικρός πως θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο της μουσικής;

«Ναι, και πιστεύω πως ο άνθρωπος που έχει καλλιτεχνική φύση πρέπει να την ακολουθήσει. Γι' αυτό συμβουλεύω και τους γονείς αλλά και τα παιδιά πως είναι προτιμότερο να σπουδάζουμε και να ασχολούμαστε με αυτό που στ' αλήθεια μας "φτιάχνει". Για να πετύχεις πρέπει να είσαι κορυφαίος στον τομέα σου και για να γίνεις πρώτος πρέπει να γουστάρεις αυτό που κάνεις»!


Οι γονείς σου τι έλεγαν που ξεκίνησες να δουλεύεις από τα 14 σου ως dj;
«Μεγάλωσα με τη μητέρα μου αφού είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Ο πατέρας μου έμενε στη Θεσσαλονίκη και εμείς στην Αθήνα. Μαζί της νιώθω σαν τον υπερτυχερός του Λόττο, γιατί ενώ ήμουν πάρα πολύ μικρό» είδε πόσο αγαπούσα τη μουσική και με χτυποκάρδι με άφησε να δουλεύω. Έκανε υπομονή αλλά και εγώ πρόσεξα να πάω καλά στο σχολείο».


Ο πατέρας σου τι έλεγε;
«Είχα θέματα με τον πατέρα μου καθώς όντας μακριά και μη ξέροντας πόρο υπεύθυνα θα συμπεριφερόμουν αντιδρούσε. Σαφώς και στενοχωριόμουν μαζί του αλλά τώρα πια όλα αυτά είναι πίσω μας και είναι ο πρώτος που μου κάνει like στο facebook και έρχεται σε συναυλίες και καμαρώνει!».


Έμπλεξες σε περιπέτειες ποτέ;
«Ποτέ. Τόσα χρόνια δεν πίνω, δεν καπνίζω, ούτε δοκίμασα ναρκωτικά. Έχω δει ανθρώπους που εκτιμώ να τους μαζεύουν από τις καταχρήσεις».


Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved