Κατερίνα Καραβάτου: «Ήξερα εξαρχής ότι δεν ήταν φίλοι μου»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήξερα εξαρχής ότι δεν ήταν φίλοι μου»

Για την περίοδο που ήταν εκτός τηλεόρασης αλλά και αν διαπίστωσε αλλαγή στη συμπεριφορά των συνεργατών της απέναντι της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καραβάτου.


«Δεν είχα τέτοια προβλήματα γιατί ούτε εγώ συμπεριφερόμουν ποτέ κατά αυτό τον τρόπο. Φροντίζω να υπάρχουν πάντοτε καλές σχέσεις στον εργασιακό μου χώρο. Θέλω να με σέβονται και σέβομαι αντίστοιχα όλους τους ανθρώπους», λέει στο Εγώ. Εμπιστεύτηκε ανθρώπους που ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι δεν ήταν φίλοι της;
«Όχι. Ήξερα εξαρχής ότι δεν ήταν φίλοι μου. Τώρα, το ότι βλέπεις κάποια πράγματα και λες «ίσως περίμενα και τυπικά μια διαφορετική συμπεριφορά» φυσικά και υφίσταται. Τίποτα όμως περισσότερο απ' αυτό. Δεν ήταν έκπληξη. Κατά βάθος περίμενα κιόλας τη στάση ορισμένων». Όσο για το αν υπήρχαν κόλακες γύρω σου; «Όχι. Δεν έχω φερθεί ποτέ έτσι στη ζωή μου, οπότε και δεν δέχομαι κοντά μου χαρακτήρες αυτού του είδους. Συμπεριφέρομαι πάντοτε στους ανθρώπους με τον ίδιο σεβασμό και την αγάπη προς αυτό που κάνουν, ανεξάρτητα από τη θέση τους. Έτσι πορεύομαι από μικρή στη ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved