Κούγιας: Γιατί εγκατέλειψε την υπόθεση του Πασχάλη Αρβανιτίδη
Showbiz

Κούγιας: Γιατί εγκατέλειψε την υπόθεση του Πασχάλη Αρβανιτίδη

Τους λόγους που εγκατέλειψε την υπόθεση του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη για το θέμα αναγνώρισης ανηλίκου, εξηγεί με επιστολή του ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

"Προ ολιγων ημερών και μετά την αποκάλυψη της παράνομης συμπεριφοράς μιας γενετίστριας γιατρού, ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης και η κα Αλίκη Αρβανιτίδη μου ζήτησαν να υποβάλω μήνυση για απάτη εις βάρος του γενετιστή κ. Κωνσταντίνου Πάγκαλου. Η δική μου νομική επιλογή, χωρίς να σημαίνει αυτό οτι παίρνω θέση οτι έχει διαπραχθεί αδίκημα εκ μέρους του κ. Πάγκαλου, ήταν να μην υποβληθεί η συγκεκριμένη μήνυση και αρνήθηκα να υπογράψω το συγκεκριμένο δικόγραφο.

Σε αυτή τη νομική επιλογή διεφώνησαν τόσο ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης όσο και η κα Αλίκη Αρβανιτίδη και κατόπιν αυτού, τους έκανα γνωστό οτι δεν επιθυμώ τη συνέχεια της συνεργασίας μας" εξηγεί ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τις "ενοχλήσεις" που δέχεται καθημερινά απο τα ΜΜΕ σχετικά με την εν λόγω υπόθεση. Ο δικηγόρος υπενθυμίζει στην επιστολή του πως εδω και καιρό χειριζόταν την γνωστή αντιδικία του κ. Πασχάλη Αρβανιτίδη με την κα Τουτουνζή.

Επισημαίνει μάλιστα πως η υπόθεση της αναγνώρισης βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν εχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση και επισημαίνει "πως τόσο ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης όσο και η σύζυγος του κα Αλίκη Αρβανιτίδη έχουν απαλλαχθεί με απαλλακτικά βουλεύματα και απαλλακτικές αποφάσεις". Τέλος, υπενθυμίζει πως η αίτηση της κας Τουτουνζή για την καταβολή διατροφής για το ανήλικο τέκνο απερρίφθη και ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης δεν καταβάλλει διατροφή".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved