Νίκος Μαγδαληνός: «Καλό θα είναι πριν κάνουμε την κριτική μας να σκεφτόμαστε σε ποια εποχή είμαστε»
Showbiz

Νίκος Μαγδαληνός: «Καλό θα είναι πριν κάνουμε την κριτική μας να σκεφτόμαστε σε ποια εποχή είμαστε»

Ο Νίκος Μαγδαληνός αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στο σίριαλ Ταμάμ και γνωρίζει επιτυχία. Συμμετέχει μάλιστα και στην παράσταση με την ζωή της Εντίθ Πιάφ στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Από τη στιγμή που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο τριάντα επαγγελματίες από κάθε πόστο έχουμε δουλειά. Αυτό, μαζί με το απεριόριστο ταλέντο και τον επαγγελματισμό της, για εμένα λέει πάρα πολλά. Γι' αυτό σε όποια πλεονεκτική θέση κι αν βρισκόμαστε , καλό θα είναι πριν κάνουμε την κριτική μας να σκεφτόμαστε σε ποια εποχή είμαστε και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο χώρος μας, με ηθοποιούς που δεν βρίσκουν δουλειά και χάνονται».
«Για να δίνονται σε κάποια αναγνωρίσιμα πρόσωπα απαιτητικοί θεατρικοί ρόλοι σημαίνει πως κάποιος σκηνοθέτης κάτι έχει δει, κάτι έχει αναγνωρίσει. Κανένας έξυπνος άνθρωπος δεν παίζει με την υπογραφή και την πορεία του. Άλλωστε πάντα υπήρχαν τα πραγματικά ταλέντα, τα καλλιτεχνικά φαινόμενα, αλλά και οι "κομήτες" από την άλλη μεριά, που υστέρα από μια πρόσκαιρη επιτυχία χάνονταν μέσα στο πλήθος» αναφέρει ο ηθοποιός θέλοντας να δώσει τη δική του διάσταση στη μόδα της εποχής, που θέλει τραγουδιστές και μοντέλα να δοκιμάζονται στον χώρο της υποκριτικής» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved