Ερασμία Μάνου: «Δεν επιθυμώ να εκμεταλλεύομαι το όνομα της μητέρας μου»
Showbiz

Ερασμία Μάνου: «Δεν επιθυμώ να εκμεταλλεύομαι το όνομα της μητέρας μου»

H Ερασμία Μάνου , η κόρη της Σοφίας Βόσσου, πήρε μέρος στο The Voice 2. Τι γεύση της άφησε;

« Θα έλεγα ότι μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση» τόνισε στο Super TV.
-Παρότι ήσουν πολύ καλή και ερμήνευσες εξαιρετικά το Η αγάπη άρχει της Ελεονώρας Ζουγανέλη δεν γύρισαν οι coaches. Αισθάνθηκες πως ούτε η ίδια το περίμενες;
«Η αλήθεια είναι ότι πριν δω το επεισόδιο πίστευα άτι πραγματικά δεν ήμουν καθόλου καλή. Δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου μ' αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, παρατηρώντας το επεισόδιο, αισθάνθηκα ότι δεν ήταν για να μη γυρίσει κάποιος. Τώρα επειδή ο καθένας ακούει διάφορα πράγματα έχοντας πολλές πληροφορίες στ' αφτιά του υπάρχει πιθανότητα να έκαναν και οι ίδιοι λάθος.»
-Σε στενοχώρησε όταν συνέβη;
«Εκείνη τη στιγμή μόνο, αν και σε σύντομα αντιλήφθηκα ότι δεν υπήρχε λόγος τόσο μεγάλης στενοχώριας Με πείραξε αλλά κοιτάζω μπροστά και συνεχίζω να κάνω όσα θέλω.»
-Παρότι η Σοφία Βόσσου είναι μητέρα σου δε χρησιμοποίησες καθόλου το όνομα και τη δημοφιλία της. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν ήταν καν στους ανθρώπους που σε περίμεναν έξω από το studio αφότου τραγούδησες...
«Ναι. Επειδή διάβασα στα διάφορα πράγματα θα ήθελα να τονίσω ότι δεν επεδίωξα να κρατήσω κρυφό ότι η μαμά μου είναι η Σοφία Βόσσου. Φυσικά και το αναφέρω. Άλλωστε, δε θα μπορούσα να μην το πράξω κιόλας. Κάποιος κόσμος με γνωρίζει και δε γινόταν. Το μόνο που δεν ήθελα θα ήταν να συνδυαστούμε ως μάνα κόρη. Ήταν και λίγο γραφικό αν θες. Δεν ήθελα να είναι παρούσα η μητέρα μου, όπως δεν ήταν σε καμία επαγγελματική οντισιόν που πήγαινα. Ευρύτερα δεν επιθυμώ να εκμεταλλεύομαι το όνομα της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved