Ερασμία Μάνου: «Δε θα ήθελα να γίνω star των talent shows»
Showbiz

Ερασμία Μάνου: «Δε θα ήθελα να γίνω star των talent shows»

H Ερασμία Μάνου , η κόρη της Σοφίας Βόσσου, πήρε μέρος στο The Voice 2 αλλά τελικά δεν κατάφερε να περάσει από τις blind auditions. Έτυχε να μιλήσει με τους κριτές;

«Όχι. Δεν τους είδα καθόλου, ούτε πριν ούτε μετά τη συμμετοχή μου. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία και επαφή» τόνισε στο Super TV.
-Πολλοί ομολογούν ότι σε όλα τα blind auditions είναι στημένα τα πράγματα. Το πιστεύεις εκ των υστέρων έπειτα και από την προσωπική σου εμπειρία;
«Δε θέλω να το πιστεύω, Από εκεί και ύστερα θεωρώ ότι τέσσερις άνθρωποι που επί πολλές ώρες βρίσκονται σε ένα γύρισμα ακούγοντας φωνές υπάρχει πιθανότητα να κουραστούν τ' αφτιά τους. Αυτό πιστεύω ότι έγινε στην προκειμένη περίπτωση. Δε θέλω να θεωρήσω ότι συνέβη κάτι άλλο.»
-Θα διαγωνιζόσουν ξανά σε ένα άλλο talent show;
«Όχι. Το δοκίμασα. Δε θα ήθελα να γίνω star των talent shows. Έχω ήδη αρκετά χρόνια δουλειάς πίσω μου με πολλές συνεργασίες. Το Voice ήταν μια καλή ευκαιρία να με μάθει και κόσμος που τυχόν δε με γνωρίζει. Έχει ήδη συμβεί, οπότε νομίζω ότι ήδη ένα πρώτο βήμα το έχω πετύχει. Από εδώ και στο εξής ό,τι είναι να γίνει θα συμβεί»
-Τι ονειρεύεσαι από εδώ και πέρα;
«Ονειρεύομαι να έχω την υγεία μου, να ολοκληρώσω και να εκπληρώσω τα επαγγελματικά μου όνειρα, Ο κόσμος να γνωρίσει αυτά που ήδη δημιουργώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved