Μάριος Αθανασίου: «Με την κρίση είναι πολύ καλύτερες οι ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα όνειρα σου»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Με την κρίση είναι πολύ καλύτερες οι ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα όνειρα σου»

Δύσκολα χρόνια για όλους. Η κρίση έκανε τον Μάριο Αθανασίου να ξεχάσει τα όποια όνειρα είχε και να πει «πρέπει να επιβιώσουμε»;

«Αυτό το έλεγα πάντα, δεν έχει αλλάξει- Πρέπει να επιβιώσουμε και να κυνηγάμε τα όνειρα μας. Και θεωρώ ότι με την κρίση είναι πολύ καλύτερες οι ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και να κάνεις αυτό που θέλεις. Η κρίση είναι λιγότερο οικονομική και περισσότερο κοινωνική και ανθρωπιστική. Σήμερα που κατεβήκαμε όλοι στο Σύνταγμα για να δούμε ο ένας τον άλλο, να μιλήσουμε για την πολιτική, να πιούμε τον καιρέ μας και να φύγουμε, είναι μια εξέλιξη μέσα από την κρίση. Περάσαμε από την εποχή του άκρατου καταναλωτισμού στην εποχή του «προσέχω και αγαπάω αυτά που έχω. Και το γεγονός ότι έπειτα από σαράντα χρόνια βάλαμε μυαλό και ασχολούμαστε με την πολιτική λίγο διαφορετικά, είναι αποτέλεσμα της κρίσης» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Λεφτά δεν χρειάζονται;
«Όταν ήμασταν μικροί και κάναμε όνειρα, δεν είχαμε λεφτά. Όταν σκεφτόμασταν τι θα γίνουμε, δεν βάζαμε μέσα το ότι θα βγάζουμε πολλά λεφτά. Και για να μιλήσω πιο προσωπικά, φανταζόμουν ότι όταν θα κάνω αυτή τη δουλειά θα βρίσκομαι με ανθρώπους που θα έχουν μια κοινή αντίληψη με μένα και θα συζητάμε για πράγματα που αφορούν την τέχνη, την κοινωνία, την πολιτική, την εξέλιξη. Λεφτά θέλει για να ανοίξεις ένα θέατρο και να κάνεις τον επιχειρηματία»
-Πώς μοιράζεις το χρόνο ανάμεσα σε δύο παιδιά;
«Όπως είναι με ένα παιδί, είναι με δύο, τρία ή τέσσερα. Δεν μοιράζεις, ζεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved