Ιορδανίδης: «Η οικονομική κρίση δεν δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν πιο σωστά τη δουλειά τους»
Showbiz

Ιορδανίδης: «Η οικονομική κρίση δεν δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν πιο σωστά τη δουλειά τους»

Ο Τάσος Ιορδανίδης ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έχουν περισσότερη αγάπη για το θέατρο, παρά για την τηλεόραση. Για ποιον λόγο;

«Γιατί τα κείμενα τα οποία συναντάς στο θέατρο είναι πολύ σπουδαία. Δεν συγκρίνονται με ένα τηλεοπτικό σενάριο. Πιστεύω ότι η πλειονότητα των ηθοποιών αγαπάει περισσότερο το θέατρο, παρά την τηλεόραση. Χωρίς, βέβαια, να απορρίπτουμε τα πάντα στην τηλεόραση. Απλά τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να μπαίνουμε σε μια σεναριακή κατάσταση πολύ χειρότερη από ό,τι ήταν στο παρελθόν -όχι, φυσικό, ότι στο παρελθόν δεν υπήρχαν άσχημα πράγματα σεναριακά- απλώς η οικονομική κρίση δεν δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στην τηλεόραση να κάνουν πιο σωστά και επαγγελματικά τη δουλειά τους» τόνισε στο Mytv.
-Παρακολουθείς τηλεόραση; Έχεις ξεχωρίσει κάποια άλλη σειρά φέτος;
«Λόγω της ενασχόλησης μου με τον θέατρο, δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω ιδιαίτερα τηλεοπτικές σειρές, οπότε δεν μπορώ και να κρίνω. Όμως, αν και δεν το παρακολουθώ συχνά, μια καλή δουλειά που βλέπω ότι γίνεται -γιατί παίζουν και αρκετοί φίλοι μου που τελειώσαμε μαζί από τη σχολή, τους οποίους παρακολουθώ και τους χαίρομαι και βλέπω τουλάχιστον ότι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι ερμηνευτικά- είναι το Κάτω Παρτάλι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved