Τριανταφυλλίδου-Βλάχος: Γεύμα με τους γονείς της!
Showbiz

Τριανταφυλλίδου-Βλάχος: Γεύμα με τους γονείς της!

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους δείχνουν να διανύουν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος, τους οποίους απαθανάτισε ο φωτογραφικός σε πρόσφατη έξοδό τους ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα.

Κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν έξω από γνωστή ψαροταβέρνα των Βριλησσίων όπου είχαν δώσει ραντεβού με τους γονείς της Ιωάννας. Βλέπετε, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ο Πάνος Βλάχος έχει γνωρίσει τους δικούς της και διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Κάτι που σημαίνει ότι τόσο εκείνος, όσο και η αγαπημένη του βλέπουν πολύ σοβαρά αυτή τη σχέση. Οι τηλεοπτικοί Βάσω και Χάρης, από την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, έδειχναν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, όταν τους συνέλαβε ο φακός, πολύ ευδιάθετοι και ερωτευμένοι. Το ζευγάρι κάνει πολύ καλή παρέα με τους γονείς της ηθοποιού όποτε συναντιούνται και το ίδιο συνέβη και εκείνη την ημέρα, απολαμβάνοντας καλό κρασί, θαλασσινά εδέσματα και νηστίσιμους μεζέδες στο μαγαζί, όπου έμειναν παραπάνω από τρεις ώρες. Έπειτα από ένα υπέροχο γεύμα και πολλή κουβέντα, ο Πάνος και η Ιωάννα επέστρεψαν στο σπίτι τους στη Βούλα, όπου εδώ και λίγο καιρό συγκατοικούν.
Με αυτή του την εμφάνιση το ζευγάρι έδωσε, άτυπα, τέλος στα σενάρια που από τον περασμένο Οκτώβριο το ήθελαν να διανύει δύσκολη περίοδο στη σχέση του. Τόσο η Ιωάννα, όσο και ο αγαπημένος της δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να διαψεύσουν τέτοιου είδους φήμες. Άλλωστε, σύμφωνα με τη real, είναι στάση ζωής για τους ίδιους να μη μιλούν για τα προσωπικά τους, θέλοντας να κρατήσουν τη σχέση τους όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι άνθρωποι που τους ζουν καθημερινά και τους συναναστρέφονται γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί και πόσο πολύ χαίρονται τον έρωτά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved