Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βόλτες με τον γιο του!
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βόλτες με τον γιο του!

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθημερινά να έχει ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για να απολαύσει ευτυχισμένες στιγμές με τον μόλις 15 μηνών γιο του Αναστάση, όμως, όταν είναι ελεύθερος επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο μικρός είναι συνέχεια στην αγκαλιά του.

Το ίδιο συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν η οικογένεια Αρναούτογλου βρέθηκε σε μία από τις αγαπημένες ταβέρνες του παρουσιαστή στα βόρεια προάστια για να γευματίσει. Ο μικρός, σύμφωνα με τη real, δεν ξεκολλούσε από τον μπαμπά του, γεγονός που αποδεικνύει την υπέροχη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Όσο για την Κατερίνα Κόκλα, ως ευτυχισμένη μαμά δεν θα μπορούσε παρά να χαίρεται για αυτό το τόσο ιδιαίτερο δέσιμο των δύο αντρών που πρωταγωνιστούν στη ζωή της.
Λάτρεις του καλού φαγητού και ιδιαίτερα των θαλασσινών γεύσεων, ο Γρηγόρης και η Κατερίνα παρήγγειλαν τα αγαπημένα τους πιάτα, με τον μικρό να απολαμβάνει διαρκώς τα παιχνίδια του μπαμπά και τα χάδια της μαμάς του. Ο παρουσιαστής δεν τον άφησε στιγμή από την αγκαλιά του, ούτε όταν ήρθε η ώρα του φαγητού. Έπειτα από ένα λουκούλλειο γεύμα, η οικογένεια μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γρηγόρης για να συνεχίσουν τη βόλτα τους, αφού ο τρυφερός μπαμπάς απολαμβάνει ιδιαίτερα να περνά χρόνο εκτός σπιτιού με την Κατερίνα και τον γιο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved