Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζω για πρώτη φορά τον απόλυτο έρωτα»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζω για πρώτη φορά τον απόλυτο έρωτα»

Οκτώ μήνες μετά την πρώτη ερωτική ματιά που αντάλλαξαν και την απόφασή τους να είναι μαζί, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, που γνωρίσαμε μέσα από το The Next Top Model, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μηλιώνης αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα στη σχέση τους.

Και δεν είναι άλλο από την απόφασή τους να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο διαμέρισμα στην καρδιά των νοτίων προαστίων, στη Γλυφάδα. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη», παραδέχεται στη real η Δήμητρα για την κοινή αυτή απόφαση που πήρε με τον αγαπημένο της, και συνεχίζει: «Ζω για πρώτη φορά τον απόλυτο έρωτα». Στο πρόσωπο του Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται εδώ και χρόνια με το εμπόριο πολυτελών αυτοκινήτων, βρήκε τον ιδανικό σύντροφο και τον άνθρωπο που την κάνει να χαμογελά. Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και οι δημόσιες εμφανίσεις του πάντα συνοδεύονται από τρυφερά τετ τα τετ και παθιασμένα φιλιά. Η σχέση τους ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα ένα όμορφο βράδυ του Ιουλίου, όταν έτυχε να συναντηθούν σε ένα πάρτι στο οποίο ήταν και οι δύο καλεσμένοι. Γνωρίζονταν από παλιά και είχαν διαπιστώσει από τότε πως η χημεία τους έδενε πολύ, όμως δεν είχε τολμήσει -κυρίως λόγω συνθηκών- να δει ο ένας τον άλλον ερωτικά. Αυτό συνέβη εκείνο το βράδυ. Μόνοι και οι δύο στην προσωπική τους ζωή, ήρθαν πιο κοντά, διαπίστωσαν πως ταιριάζουν πολύ και είπαν να δοκιμάσουν να είναι μαζί. Απόφαση που τελικά τους δικαίωσε, αφού οκτώ μήνες μετά μοιράζονται την καθημερινότητά τους κάτω από την ίδια στέγη πολύ ευτυχισμένα.
Και παρόλο που η Δήμητρα έχει τα τελευταία χρόνια διαγράψει μια σημαντική πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και διαθέτει απαράμιλλο σεξ απίλ, παραμένει μία παραδοσιακή γυναίκα. Κάτι που σημαίνει ότι θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του... νοικοκυριού της αλλά και της... κουζίνας της, αφού οι φίλοι της μαρτυρούν πως είναι καταπληκτική μαγείρισσα. «Της αρέσει πολύ να περιποιείται τον Δημήτρη και μαζί περνούν πολλές ώρες στο σπίτι», λέει άνθρωπος από το στενό φιλικό της περιβάλλον. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι γονείς του αγαπημένου της τη λατρεύουν και έχουν καταφέρει να «χτίσουν» μια πολύ καλή σχέση μαζί της.
Μια άλλη αγαπημένη συνήθεια του ζευγαριού είναι τα ταξίδια. Όταν ο Δημήτρης έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, ζητάει από τη σύντροφό του να τον ακολουθεί και μέχρι στιγμής έχουν περάσει μοναδικές στιγμές στη Γερμανία, τη Βουλγαρία και την Αυστρία όπου ταξίδεψαν, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved