Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν με ενδιαφέρει να τσακώνομαι με συναδέλφους»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν με ενδιαφέρει να τσακώνομαι με συναδέλφους»

Η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα πήγαινε καλεσμένη στο Μega με μία. Θα ήθελε ο Μάρκος Σεφερλής ή η Έλενα Τσαβαλιά να έρθουν στις Γυναίκες;

«Αν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής μου ανακοίνωνε ότι θα ήθελε να έρθουν στην εκπομπή, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Η εκπομπή δεν μου ανήκει» τόνισε στο ΟΚ.
-Ισχύει το ίδιο και για την Κατερίνα Στικούδη;
«Ναι, ασφαλώς. Έχω φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι σε αυτόν τον χώρο να μην ανοίγω τέτοιου είδους μέτωπα. Δεν με ενδιαφέρει να τσακώνομαι με συναδέλφους μου, γι' αυτό και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ερχόταν όποιος ήθελε στην εκπομπή.»
-Σε ρωτάω ειδικά για την Κατερίνα Στικούδη, γιατί με αφορμή ένα σχόλιο σου για τις τολμηρές εμφανίσεις των Όσκαρ, εκείνη έγραψε: «Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαύμα ζούμε και όχι να κάνουμε σαν κομπλεξικές, βλάχαρες, καρακάξες».
« Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό.»
-Πάντως, στο Πρωινό του ΑΝΤΙ υπέθεσαν σχετικά είτε ότι κάποια στιγμή είχατε τον ίδιο σύντροφο είτε ότι κάτι είχες πει εσύ για την Κατερίνα και εκείνη βρήκε την ευκαιρία να σου απαντήσει.
« Επειδή παρακολούθησα το συγκεκριμένο απόσπασμα, πραγματικά γέλασα πάρα πολύ με το χιούμορ του Γιώργου Λιάγκα. Όχι, δεν ισχύει τίποτα από ία δύο.»
-Όταν ξυπνάς το πρωί, προτιμάς να βλ¬πεις το Πρωινό του ΑΝΤΙ ή του Mega;
«Το Πρωινό του ΑΝΤΙ είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα. Εχω συνηθίσει τα πιο παραδοσιακά πρωινά και μου αρέσει να βλέπω την εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved