Νίκος Αναδιώτης: «Όταν λειτουργώ αυθόρμητα, θεωρώ ότι είμαι καλύτερος»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Όταν λειτουργώ αυθόρμητα, θεωρώ ότι είμαι καλύτερος»

Ο Νίκος Αναδιώτης εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός. Αγχώθηκε όταν ο Δημήτρης Αρβανίτης του πρότεινε να παίξει έναν δραματικό ρόλο στη Δικαίωση;

«Το μόνο που δεν αισθάνθηκα, ακριβώς επειδή η πρόταση ήρθε από έναν μετρ του είδους όπως είναι ο Δημήτρης Αρβανίτης, ήταν φόβος. Ήξερα ότι το αποτέλεσα θα ήταν άρτιο. Ομολογώ ότι το φανταζόμουν πιο εύκολο από ό,τι ήταν, γιατί είχα άγνοια κινδύνου. Σε μία δραματική σειρά, δεν είναι μόνο ότι πρέπει να υπηρετήσεις σωστά το κείμενο, αλλά ότι πρέπει μέσα από το ύφος σου να δείξεις στον τηλεθεατή ότι πίσω από μία φράση μπορεί να κρύβεται μια δεύτερη ανάγνωση. Πρέπει, δηλαδή, αυτό που λες να εννοεί αυτό ακριβώς που νιώθει ο χαρακτήρας που υποδύεσαι. Για μένα κάποιες σκηνές όπου έπρεπε να δείξω ντροπή ή ταπεινοφροσύνη με δυσκόλεψαν πολύ περιοσότερο από κάποιες άλλες, όπου, για παράδειγμα, έπρεπε να κλαίω» τόνισε στο ΟΚ.
-Έχεις πει σε παλαιότερη συνέντευξη σου στο ΟΚ! πως δεν σου άρεσε ο τρόπος που έπαιζες στους Βασιλιάδες.
« Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όταν τον βλέπω στην τηλεόραση. Ειδικότερα στις σκηνές όπου προσπαθώ πολύ, δεν μου αρέσει καθόλου. 'Όταν λειτουργώ αυθόρμητα, θεωρώ ότι είμαι καλύτερος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved