Χρήστος Πάζης: «Αντιμετώπισα ένα θέμα υγείας, αλλά το ξεπέρασα»
Showbiz

Χρήστος Πάζης: «Αντιμετώπισα ένα θέμα υγείας, αλλά το ξεπέρασα»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τις δυσκολίες αλλά και αν είδε να απομακρύνονται από κοντά του φίλοι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Πάζης.

Αντιμετώπισες θέμα με την υγεία σου και τη φωνή σου. Έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα τώρα πια; «Αντιμετώπισα ένα θέμα υγείας, αλλά το ξεπέρασα. Πέρασα δύσκολα χρόνια. Με ταλαιπώρησε γύρω στα 7 χρόνια»


Όλη αυτή τη δυσκολία την πέρασες μόνος σου;
«Ναι, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, ήταν το σημείο, δεν ξέρω πώς το έφερε έτσι ο Θεός, ώστε να δεις ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι όχι»


Είδες ανθρώπους που ήταν κοντά σου και με το πρόβλημα σου απομακρύνθηκαν;
«Βεβαίως, αλλά δεν πειράζει, δεν κρατάω κακίες»


Χρειάστηκε να «χτυπήσεις» κάποια πόρτα; «Χρειάστηκε να χτυπήσω κάποια πόρτα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Κάποια βοήθεια που χρειάστηκε, χωρίς να την περιμένω, ήρθε από αλλού, από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Ήταν σημαντικό αυτό για μένα, γιατί κατάλαβα τι γίνεται, διότι μέχρι τότε έβλεπα πολύ ρομαντικά, τον κόσμο»


Η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων κλόνισε μέσα σου το συναίσθημα της φιλίας;
«Δεν υπήρχε φιλία. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο για τα καλά. Όταν βλέπεις ότι κάποιος δικός σου χρειάζεται βοήθεια και δεν του τη δίνεις, δεν είσαι φίλος»


Ποια αίσθηση σου δημιουργήθηκε όταν αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν από κοντά σου, μια αντίδραση τους την οποία δεν περίμενες;
«Για ό,τι μας συμβαίνει φταίμε εμείς οι ίδιοι. Αυτοί έκαναν τη δουλειά τους. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν για κάποιο σκοπό, έφυγαν, το θέμα είναι ότι έπρεπε να το δω εγώ. Η ζωή σου δίνει κάποια παραδείγματα για να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω σου», εξομολογείται στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved