Επώνυμες οικογενειακές ιστορίες
Showbiz

Επώνυμες οικογενειακές ιστορίες

Η ζωή τους βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για τα καλά αλλά και για τα άσχημα.

Κάποιοι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με τον τρόπο ζωής που είχαν επιλέξει να κάνουν. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Brown, η οποία βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της. Τραγική ειρωνεία, αφού πριν τρία χρόνια σε αυτή την κατάσταση βρέθηκε και η διάσημη τραγουδίστρια. Η Bobbi Brown νοσηλεύεται ακόμα και η δραστηριότητα του εγκεφάλου της είναι μικρή.
Ο γιος της Anna Nicole Smith έφυγε από τη ζωή το 2006 στα 26 του χρόνια. Ο νεαρός είχε πάει στο νοσοκομείο να επισκεφθεί την μητέρα του και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Η Anna Nicole Smith πέθανε έναν χρόνο αργότερα.
Ο γιος του Michael Douglas βρίσκεται στην φυλακή με ποινή 5 χρόνια, αφού η αστυνομία τον συνέλαβε με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε την εξάρτηση του γιου του από τις ουσίες.
Η Drew Barrymore έχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η ηθοποιός δοκίμασε αλκοόλ 9 χρονών και κάπνισε μαριχουάνα πρώτη φορά 10 χρονών. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Η πρωταγωνίστρια του «50 αποχρώσεις του Γκρι» όταν ήταν 17 χρονών είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης από ναρκωτικά και αλκοόλ. Ωστόσο, σε συνεντεύξεις της αποφεύγει να μιλάει για εκείνη την περίοο της ζωής της.

Βέβαια, και στην εγχώρια showbiz έχουμε τέτοια παραδείγματα. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν εκείνη που αποκάλυψε την περιπέτεια της κόρης της Μάρθας Κουτουμάνου με τα ναρκωτικά.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. «Μόλις είχα μπεις το στρατό, όταν έφυγε η μητέρα μου. Βρέθηκα με μια σωρεία θεμάτων που θα έπρεπε να επιλύσω, όπως το θέατρο και η σύμβαση. Η κατάθλιψη με οδήγησε στις ουσίες , χωρίς καμία αμφιβολία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved