Καμπούρη: «Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι ένα πολύ ύπουλο είδος κατάθλιψης»
Showbiz

Καμπούρη: «Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι ένα πολύ ύπουλο είδος κατάθλιψης»

Η Δέσποινα Καμπούρη σε συνέντευξή της μίλησε για τη ζωή της μετά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Η διευθύντρια του mothersblog.gr αναφέρθηκε και στην κόρη της.

Άλλαξε κάτι στη σχέση σου με τον σύζυγο σου Βαγγέλη Ταρασιάδη από το περασμένο καλοκαίρι που παντρευτήκατε στην Κύθνο;
«Όχι. Ζούσαμε σαν παντρεμένοι πολύ πριν γίνει το Μυστήριο. Ήμασταν, έτσι κι αλλιώς, μια οικογένεια που ζούσε κάτω από την ίδια στέγη».


Η κόρη σας Έλενα ήταν χαρούμενη που έγινε παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της;
«Δεν νομίζω ότι πολυκαταλάβαινε τι γινόταν εκείνη την ημέρα, γιατί ήταν μόλις 2,5 ετών. Αισθανόταν ότι γίνεται ένα μεγάλο πάρτυ στο οποίο ήταν καλεσμένοι όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς. Συνειδητοποίησε τι ακριβώς έγινε όταν είδε το βίντεο, όταν αργότερα την πήραμε σε γάμους φίλων μας και, πολύ περισσότερο, όταν σε κάποια παραμύθια η ηρωίδα στο τέλος παντρευόταν τον πρίγκιπα. Τώρα πια της αρέσει πολύ η διαδικασία έχει μάθει μάλιστα και το "Σήμερα γάμος γίνεται" και, όταν ακούει να το τραγουδάνε και φτάνουν στον στίχο γαμπρέ, τη νύφη να αγαπάς να μην την μαλώνεις κοιτάει με νόημα τον Βαγγέλη και του λέει: Το ακούς μπαμπά».

Έχεις μιλήσει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασες.
«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι ένα πολύ ύπουλο είδος κατάθλιψης, που δεν σε αφήνει όχι απλώς να χαρείς τίποτα, αλλά ούτε καν να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο, πλην του προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Νιώθεις δυστυχισμένη, θλιμμένη, απογοητευμένη. Το μόνο που έκανα, επειδή είχα τότε την εκπομπή στον ΣΚΑΪ και εργαζόμουν παράλληλα στο Πρώτο θέμα και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ήταν να είμαι τυπική στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Στην ουσία ήμουν ένα ρομπότ, γιατί, παρόλο που ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ανταποκριθώ, ήμουν εκεί, με αποτέλεσμα, όταν γύριζα στο σπίτι, να είμαι ένα ράκος. Και αν δεν είχα ψυχολογική υποστήριξη, όχι μόνο από τον σύντροφο μου, αλλά και από κάποιον ειδικό, δεν νομίζω ότι θα είχα βρει ξανά τις ισορροπίες μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved