Ζέτα Δούκα: «Έχουν αρχίσει να γίνονται προσεγμένα πράγματα στην τηλεόραση»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Έχουν αρχίσει να γίνονται προσεγμένα πράγματα στην τηλεόραση»

Η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της μίλησε για την προσπάθεια της τηλεόρασης να επαναφέρει την μυθοπλασία αλλά και για την σειρά «Μοντέρνα οικογένεια».

Στη τηλεόραση, ξεκίνησε να γίνεται κάτι καλύτερο φέτος, σε ότι αφορά τη μυθοπλασία;

«Για να είμαι ειλικρινής, φέτος δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τηλεόραση. Από τη φάση που γινόντουσαν 120 ελληνικές σειρές, περάσαμε στο στάδιο που δεν γινόταν τίποτα. Από πέρυσι, η τηλεόραση ξεκίνησε δειλά-δειλά να επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία. Είναι πιο προσεγμένα τα πράγματα πλέον, καθότι είναι πιο λίγα. Όλοι προσπαθούμε σε ένα νέο καλό ξεκίνημα, όταν υπάρχει αυτή η ανανέωση. Με στόχο να μακροημερεύσει όλο αυτό....Πέντε πιο καλά και προσεγμένα πράγματα-θαρρώ- έχουν αρχίσει να γίνονται....».

Από τη «Μοντέρνα Οικογένεια» το σήριαλ που πρωταγωνιστείτε, τι κρατάτε;
«Πρόκειται για μια σειρά, από ότι έχω κάνει στη μικρή οθόνη έως σήμερα, που «μιλά» με τη περισσότερη αλήθεια. Είναι πραγματικοί χαρακτήρες-όχι καρικατούρες-οι ήρωες του έργου, που όσο κι αν ξενίζουν κάποιους σε σχέση με αυτό που οι ίδιοι ζουν, υπάρχουν και είναι κάπως έτσι. Είναι σημαντικό, να βλέπεις την ελληνική κοινωνία με ειλικρίνεια στη μικρή οθόνη. Επιπροσθέτως, κρατώ την εξαιρετική συνεργασία με τους συναδέλφους μου και τους συντελεστές της σειράς», δήλωσε στο outnow.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved