Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η συνάντησή μας με τον Γιάννη είναι καρμική»
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η συνάντησή μας με τον Γιάννη είναι καρμική»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και για το πώς είναι σαν μητέρα.

Πιστεύεις ότι με τον Γιάννη έχετε συναντηθεί σε προηγούμενη ζωή;
«Είμαι σίγουρη 100%. Είναι καρμική η συνάντησή μας με τον Γιάννη. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, είχα την αίσθηση ότι τον ήξερα χρόνια! Κι αυτό έχει συμβεί και με άλλους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου. Καμία συνάντηση δεν είναι τυχαία. Ακόμα και αν κάποιοι έρχονται για να μας ταλαιπωρήσουν, αυτό συμβαίνει γιατί έτσι πρέπει να γίνει, γιατί προφανώς κάτι θα μάθουμε από αυτό».

Είσαι αυστηρή μητέρα;
«Είμαι αυστηρή, αλλά είμαι και επαινετική όταν χρειάζεται. Ήξεραν λ.χ. οι γιοι μου ότι αν ήταν όλη την ημέρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, θα τους έπαιρνα το καλώδιο. Φρόντιζα, όμως, παράλληλα να τους ενθαρρύνω όταν έκαναν κάτι σωστό. Δεν μπορώ να πω όμως ότι είχαμε ιδιαίτερες τριβές με τα παιδιά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή επικοινωνία και εξακολουθούν να μου λένε τα πάντα, με λεπτομέρειες, ακόμα και για τις σχέσεις τους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη μάς είπε πρόσφατα πώς όταν ο γιος της ο Άγγελος πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει, έμπαινε μέσα στο δωμάτιό του και έκλαιγε...
«Την καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω ρίξει πολύ κλάμα κι εγώ. Το πρώτο τρίμηνο πήγα 7 φορές να τον δω στην πόλη που σπουδάζει. Είναι το σύνδρομο της άδειας φωλιάς, που δυστυχώς μόνο όσες έχουν γίνει μανούλες μπορούν να καταλάβουν».
Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved