Το συγκινητικό μήνυμα του συγκροτήματος «Melisses»
Showbiz

Το συγκινητικό μήνυμα του συγκροτήματος «Melisses»

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Facebook έκαναν τα μέλη του συγκροτήματος «Melisses» κατακτώντας πολλά like.

Γιατί αλήθεια είναι περήφανοι οι καλλιτέχνες; Όπως αποκάλυψαν στην ανάρτησή τους, έκαναν πρόβες με τη σπουδαία Μάρω Κοντού για ένα τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μαζί στην απονομή του Θεατρικού βραβείου «Δημήτρης Χορν» σε μία όμορφη εκδήλωση που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα. Δείτε τι έγραφαν στην ανάρτησή τους οι Melisses: «Η Μουσική είναι για εμάς ένα ταξίδι και όπως κάθε ταξίδι έχει σταθμούς . Σε αυτά τα 6 χρόνια που υπάρχουμε ως συγκρότημα έχουμε αρκετούς "σταθμούς" που μερικους δεν τους είχαμε καν ούτε στα όνειρά μας, όπως το να παίξουμε στο Ηρωδειο και στο Μέγαρο ..
Σήμερα λοιπόν βρέθηκαμε σε ένα ακόμα σταθμό : στο studio, προβάροντας με την σπουδαία μας και αγαπημένη μας ηθοποιό κυρία Μάρω Κοντού ένα υπέροχο τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι και του Αλέκου Σακελλάριου που θα τραγουδήσουμε παρέα .. ποιό ? σας περιμένουμε τη
Δευτέρα στην απονομή του Θεατρικού Βραβείου
"Δημήτρης Χορν" για να ακούσετε αυτό, αλλά και μερικά ακόμα ....
Το βραβείο "Δημήτρης Χόρν" είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο και θα απονεμηθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» (Αμερικής 10). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!!
— περήφανος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved