Μαίρη Συνατσάκη: «Τι σημαίνει έχω μπει στο κλίμα του Πρωινού;»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Τι σημαίνει έχω μπει στο κλίμα του Πρωινού;»

Πρόσφατα για πρώτη φορά- στο Πρωινό είδαμε την Μαίρη Συνατσάκη να υποστηρίζει με σθεναρά την άποψή της με αφορμή τις δηλώσεις του Διονύση Απέργη για τον Άκη Πετρετζίκη. Αυτό σημαίνει ότι έχει μπει πλέον περισσότερο στο κλίμα του «Πρωινού»;

«Τι σημαίνει έχω μπει στο κλίμα του Πρωινού"; Ειπώθηκε κάτι και όπως θα το συζητούσα στην παρέα μου και θα εξέφραζα την άποψη μου, έτσι εκφράστηκα κι εκεί. Με επιχειρήματα. Ακόμη κι αν ήταν πιο επιθετικός ο λόγος, ήταν πολύ ταιριαστός με το πόσο επιθετικός ήταν και ο λόγος του απέναντι ανθρώπου. Θέλω να πω ότι δεν θα έκανα μανουρα για να κάνω απλώς μανουρα Αν θίγεται κάτι μέσα μου, με επιχειρήματα θα το εκφράσω. Και στην αντίστοιχη ένταση. Θα μπορούσα να είμαι οε μια οποιαδήποτε άλλη εκπομπή και να εκφραζόμουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν έχει να κάνει με το πρωινό, ίτο μεσημεριανό ή το βραδινό» τόνισε στο Big Fish.
-Υπάρχει, πάντως η άποψη ότι τα πρωινά είναι τα νέα μεσημεριανά με την έννοια ότι η συζήτηση αγγίζει πολλές φορές τα όρια του gossip. Όταν σου πρότειναν να ενταχθείς στην ομάδα του «Πρωινού», το σκέφτηκες δυο φορές;
«Δεν μου αρέσει να κατηγοριοποιώ έτσι τα πράγματα και ειλικρινά πιστεύω πως δεν είναι πια ξεκάθαρα ορισμένο τι κάνει κάποιος όταν είναι το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα ή το βράδυ στην τηλεόραση. Δεν υπάρχουν αυτά τα όρια ούτε οι στενές γραμμές. Οπότε δεν είχα να διπλοσκεφτώ κάτι. Είμαι άνθρωπος που θα εκφραστεί με τον τρόπο που θέλει και πιστεύει ότι είναι ο σωστός σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Με ενδιαφέρει όταν λέω τη γνώμη μου να έχω επιχειρήματα να μην είμαι αυτή που κράζει. Και αυτό προσπαθώ να το εφαρμόζω οε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας. Εκείνο που διπλοσκέφτηκα είναι να το κάνω καλύτερα από την προηγούμενη φορά.»
-Και πώς το δούλεψες;
«Το μέτρησα μέσα μου. Να δω αν εγώ είμαι πιο έτοιμη, αν αισθάνομαι καλύτερα ως μέλος της ομάδας, πράγμα που συνέβη. Σε κάθε περίπτωση, η γενίκευση και η ταμπέλα είναι ένας τρόπος σκέψης που δεν μου ταιριάζει καθόλου. Πιστεύω ότι καθένας πραγματικά φέρει αυτό που είναι όπου κι αν βρίσκεται.
-Αντιστρόφως, όταν εσύ έγινες αντικείμενο κριτικής άλλων εκπομπών ενοχλήθηκες ποτέ;
«Πιστεύω ότι δεν μου 'χουν φερθεί καθόλου άσχημα τα Μέσα Το αντίθετο μάλιστα»
-Ψάχνεις να βρεις τι γράφουν ή τι λένε για σένα;
«Ναι, με ενδιαφέρει να ξέρω τι γράφεται και τι λέγεται. Είναι κάπως υποκριτικό στη δουλειά που κάνουμε να λέμε ότι την κάνουμε νια την πάρτη μας και όποιος γουστάρει. Ναι, ΟΚ, όποιος γουστάρει, αλλά είναι μια δουλειά που απευθύνεται οε πάρα πολύ κόσμο και έχει σημασία να παίρνεις γνώμες και απόψεις, να ακούς. Το άλλο μου κάνει κάπως εγωιστικό. Εγώ έτσι έχω μάθει. Να με ενδιαφέρει από το χι θα πει ο μπαμπάς μου μέχρι κάποιος που δεν τον γνωρίζω και θα μπει στη διαδικασία να μου εκφράσει τη γνώμη του. Δεν σου λέω ότι θα κάνω ό,τι μου λένε οι άλλοι, αλλά τους ακούω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved