Μιχαήλ: «Πλημμυρίσαμε στα bottox, στις πλαστικές κούκλες και στο φρύδι το οποίο πια φτάνει στο... άπειρο»
Showbiz

Μιχαήλ: «Πλημμυρίσαμε στα bottox, στις πλαστικές κούκλες και στο φρύδι το οποίο πια φτάνει στο... άπειρο»

Σκέφτηκες ποτέ βλέποντας το σίριαλ Εθνική Ελλάδος όπου και πρωταγωνιστεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, «πω πω, πόσο πιο ώριμη φαίνομαι»;

«Θέλει και ρώτημα; Θα ήταν ψέμα να σου έλεγα ότι δεν σκέφτηκα «καλέ πώς μεγάλωσα έτσι»; Όμως, δεν με νοιάζει και καθόλου. Ελεγα στον εαυτό μου από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να περάσεις πρώτα από το σκοτάδι για να καταφέρεις να βγεις στο φως. Λες να νοιάστηκε πολύ, για παράδειγμα η Σαρλίζ Θερόν, που στο «Monster» έπρεπε να έχει τόσο αποκρουστική εικόνα; Δεν έχει νόημα να θες να είσαι ηθοποιός και το μόνο που να σε ενδιαφέρει είναι το πόσο ωραία μπορείς να γράφεις στον φακό! Αν έχεις τέτοια θέματα, γίνε μοντέλο. Ομως, όλα αυτά που έχουν να κάνουν με την εξωτερική μας εμφάνιση έχουν γιγαντωθεί τόσο πολύ, γιατί υπάρχει τηλεοπτικός ρατσισμός» τόνισε στο TV Έθνος.
-Τι εννοείς τηλεοπτικός ρατσισμός;
«Αν είσαι πάνω από σαράντα, μια φυσιολογική γυναίκα που μπορεί να φαίνεται η ηλικία σου ή που μπορεί να έχεις κάποια κιλάκια ή που μπορεί τέλος πάντων να μην μπορείς να δείχνεις τόσο νέα, ωραία και «θανατηφόρα» μοιραία, ψάχνεις ρόλο με το... τουφέκι. Γι' αυτό και πλημμυρίσαμε στα bottox, στις πλαστικές κούκλες και στο φρύδι το οποίο πια φτάνει στο... άπειρο, δίνοντάς σου μια εικόνα... σκιαχτική. Γι' αυτό και υπήρξε κάποια στιγμή που ο κόσμος το πάτησε το off και γύρισε την πλάτη του στην τηλεόραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved