Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ο «Ακάλυπτος» μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε βιώσει φαντάζει άγγελος»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ο «Ακάλυπτος» μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε βιώσει φαντάζει άγγελος»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση. Της είχε λείψει; Ηθελε να επιστρέψει;

«Μου είχε λείψει και ήθελα να επιστρέψω, αλλά πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι είχα αποφασίσει να επιστρέψω μόνο έτσι. Μόνο δηλαδή με έναν ρόλο που θα με ενθουσίαζε, που θα με εξέφραζε καλλιτεχνικά, που θα με προχωρούσε παρακάτω. Με κάτι μέτριο και αναμασημένο όχι, δεν θα επέστρεφα. Και δεν θα επέστρεφα και σε μια ψεύτικη, ιλουστρασιόν τηλεόραση. Δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση της ψευδαίσθησης που είχαμε τόσα χρόνια και φάγαμε φυσικά στο τέλος όλοι μας τεράστια κατραπακιά» τόνισε στο TV Έθνος.
-Πάντως, είσαι... επαναστατικό πνεύμα!
«Δεν ξέρω αν είμαι επαναστατικό πνεύμα, πάντως ναι, έχω μάθει πια ό,τι δεν μου αρέσει να το λέω και ό,τι δεν μου πάει να προσπαθώ να το αλλάξω. Και χαίρομαι γιατί πλέον έτσι λειτουργούν και πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω μου.»
-Υπήρξαν χρόνια αποχαύνωσης;
«Βεβαιότατα και έπρεπε να ξυπνήσουμε. Τα νερά είχαν λιμνάσει και θα σάπιζαν. Μάλιστα, μου μιλούν διάφοροι στον δρόμο για τους «Παντρεμένους» και γιατί δεν γίνεται και σήμερα μια τέτοια κωμωδία. Μα τι δυναμική θα μπορούσε να έχει σήμερα μια τέτοια σειρά; Τι εντύπωση θα μπορούσε να μας προκαλέσει σήμερα ένας «Ακάλυπτος»; Ο «Ακάλυπτος» μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε βιώσει φαντάζει άγγελος. Εκείνες ήταν άλλες εποχές, σαφέστατα πιο αθώες και πιο ανυποψίαστες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved