Η χορογράφος των stars είναι ανιψιά της...
Showbiz

Η χορογράφος των stars είναι ανιψιά της...

Το όνομά της είναι γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους καθώς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της showbiz. Ωστόσο δεν είναι και τόσο γνωστό το ποιανής πασίγνωστης Ελληνίδας ανιψιά είναι η Άννα Αθανασιάδη. 

Το πέρασμα του χρόνου μοιραία απομακρύνει από την εποχή που το χορευτικό ντουέτο Γιάννης Φλερύ -Λίντα Άλμα, όμως τα θρυλικά ονόματα με κάποιον τρόπο δεν ξεθωριάζουν ποτέ. Η χορεύτρια, χορογράφος και εσχάτως γνωστή και ως ηθοποιός λόγω της συμμετοχής της στο «Κάτω Παρτάλι», η Άννα Αθανασιάδη, είναι ανιψιά της Λίντα Αλμα. «Η Λίντα Άλμα ήταν εκείνη που με έκανε να δω τον χορό μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα εξηγώντας ότι «η Λίντα Άλμα ήταν αδελφή της γιαγιάς μου, της Κίττυς Αλμα, τραγουδίστριας την εποχή του Αττίκ μια γυναίκα που με έκανε να εκτιμήσω την τέχνη από πολύ μικρή. Με τη Λίντα πηγαίναμε μαζί σε παραστάσεις και θυμάμαι ότι, μολονότι εγώ ήμουν κοριτσάκι, άκουγα με μεγάλη προσοχή τις παρατηρήσεις της.»

Με τον χορό στο DΝΑ της, άρχισε από μικρή τη μαθητεία της στο μπαλέτο. Σε ηλικία 12 ετών παρακολουθεί μαθήματα στην Κρατική Σχολή Χορού και εν συνεχεία στην Επαγγελματική σχολή της Ραλλούς Μάνου από την οποία και θα πάρει το πτυχίο της χορεύτριας.
Δεν είναι τυχαίο ότι για την Άννα Αθανασιάδη η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση θα της μείνουν αξέχαστες και μόνο καλά λόγια έχει να πει για τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες σταρ. Από τη σχετική αφάνεια της χορεύτριας, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής ως χορογράφος πλέον. Πάντως. εκείνο που ονειρεύεται είναι παράλληλα με τη δουλειά της να ανοίξει σύντομα τη δική της σχολή χορού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved