Στεφανία Γουλιώτη: «Θα πάρω την ευθύνη του εαυτού μου»
Showbiz

Στεφανία Γουλιώτη: «Θα πάρω την ευθύνη του εαυτού μου»

Η Στεφανία Γουλιώτη είναι μια ηθοποιός που πάντα ετοιμάζει κάτι νέο στην καριέρα της καθώς δεν την αρέσει να μένει άπραγη. Τι ετοιμάζει αυτό τον καιρό;

«Την τραγωδία «Ευμενίδες», σε μονόλογο. Όλους τους ρόλους μόνη μου. Έχω ανάγκη να πείσω τον εαυτό μου και το κοινό που θέλει να μοιραστεί μαζί μου αυτή την εμπειρία για μια διαδικασία υποκριτικής, την οποίο δεν είχα πότε τη δυνατότητα να κάνω πράξη, διότι πάντα έπρεπε να υπηρετώ τα «θέλω μιας παράστασης ή ενός σκηνοθέτη. Να αποδείξω στον εαυτό μου και στο κοινό τη λανθασμένη τροπή που έχει πάρει η υποκριτική» τόνισε στο Hello.
-Γιατί είπες ότι δε θέλεις ν' αποδειχθείς κατώτερη των προσδοκιών των άλλων για σένα;
«Χρησιμοποιώ τον εύκολο εαυτό μου και πρόχειρα εργαλεία, που με έκαναν γνωστή κι έχω πάρει αποδοχή. Τώρα βλέπω το αδιέξοδο και τον τοίχο στον οποίο πέφτω, καθώς μου ζητάνε αυτά τα «όπλα» για να υπηρετήσω μια παράσταση»
-Δηλαδή, όλα αυτά που βλέπουμε εμείς τόσα χρόνια στο θέατρο....
«Με ταλαιπωρούν, δεν τα θέλω, γιατί είναι επιφανειακά. Τωρα, αν μου πατήσεις το κουμπί, μπορώ να τα κάνω.»
- Έχεις κάνει τόσους μεγάλους ρόλους. Πώς λες ότι όλα είναι επιφανειακά;
«Επειδή δεν ήθελα να τους κάνω έτσι. Ήθελα να τους κάνω αλλιώς και δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Τώρα, θα πάρω την ευθύνη του εαυτού μου, να δω τι απομένει αν δε χρησιμοποιήσω τα «όπλα» μου, ποια είμαι χωρίς αυτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved