Το δικαστήριο Κοσκωτά, η γυμνή Λάσκαρη στο Playboy και η Μαρία – Ελένη
Showbiz

Το δικαστήριο Κοσκωτά, η γυμνή Λάσκαρη στο Playboy και η Μαρία – Ελένη

Για τα παιδικά της χρόνια ως μαθήτρια, τα ζόρια λόγω της δημοσιότητας αλλά και για τους λογούς που δεν υπήρξε συνεπής ως παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.


Ένιωσες ποτέ ότι διέφερες από τα υπόλοιπα παιδιά εξαιτίας των γονιών σου; «Απλώς, ό,τι κι αν γινόταν στην οικογένεια μας, έπαιρνε δημοσιότητα. Δεν υπήρχε άλλη διαφορά. Κι όταν είσαι μικρός, θεωρείς ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και ότι όπου πηγαίνεις, υπάρχουν και φωτογράφοι. Δεν μπορείς, ως παιδί, να ξεχωρίσεις ότι αυτό δεν είναι το συνηθισμένο»


Ζορίστηκες τότε ως πιτσιρίκι; «Ναι, στο σχολείο. Στο δημοτικό. Τα παιδάκια είναι περίεργα. Σκέψου ότι ο πατέρας μου είχε τα ποινικά δικαστήρια Κοσκωτά, η, μητέρα μου είχε κάνει τη γυμνή φωτογράφηση στο «Ρlayboy» και ακούγονταν διάφορα στο σχολείο. Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο στη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού, από αυτές ξεκινάνε όλα. Και δημιουργήθηκε ένα κλίμα, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Υπήρχε μια ζήλια κι ένα κόμπλεξ ως προς την οικογένεια μας και το όνομα μας. Αλλά κι εγώ δεν ήμουν η καλή μαθήτρια, ώστε να το ισορροπήσω. Η συμπεριφορά μου ενέτεινε το κακό κλίμα, αντί να βοηθήσει»


Γιατί δεν ήσουν επιμελής;
«Ίσως το κληρονόμησα από τη μητέρα μου. Δεν έκανα ποτέ εκείνα που έκαναν όλοι. Δεν είχα πρόγραμμα και συνέπεια. Ήθελα να βγαίνω, να είμαι εκτός σχολείου. Και, επίσης, δεν έκανα παρέα με κορίτσια που διάβαζαν. Η μία παρέσερνε την άλλη. Παραμένουμε πάντως μέχρι και σήμερα και μια χαρά τα καταφέραμε όλες»


Κι αν είχες σήμερα μια κόρη που συμπεριφερόταν όπως εσύ τότε; «Δεν ξέρω. Αυτό, όμως, που ξέρω, είναι ότι όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδιά, θα τα βρω όλα μπροστά μου. Ακόμη και «σπασικλάκι» να είναι το παιδί μου, πάλι δε θα μου αρέσει», εξομολογείται η ίδια στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved