Ο Βουτσάς αποκάλυψε ότι έπιασαν θεατή να αυνανίζεται όταν ήταν στην σκηνή η…
Showbiz

Ο Βουτσάς αποκάλυψε ότι έπιασαν θεατή να αυνανίζεται όταν ήταν στην σκηνή η…

Ο Κώστας Βουτσάς παραδέχεται ότι ζήλευε τις συντρόφους του ενώ αποκαλύπτει μια απίστευτη ιστορία με πρώην σύντροφο του – ηθοποιό, όταν αποκαλύφθηκε πως θεατής στο θέατρο αυνανιζόταν την ώρα που έπαιζε.

«Όλες μου τις συντρόφους τις ζήλευα πάρα πολύ. Με τη Σπεράντζα είχε συμβεί το έξης: Ένα απόγευμα μετά το γύρισμα πηγαίνοντας στο σπίτι βρήκα απ' έξω, πάρκαρισμένο το αμάξι της. «Πού, ήσουν» τη ρώτησα, «Πουθενά» μου απάντησε. Έλα όμως που φτάνοντας είχα πιάσει το καπό του αυτοκινήτου και ήταν ζεστό το καπό, πράγμα που σήμαινε ότι είχε πάει κάπου και μου έλεγε ψέματα. Τότε ομολογώ ότι τη χαστούκισα και χρειάστηκε να πάμε στο Α' Βοηθειών. Με τη Σπεράντζα αγαπηθήκαμε πολύ, αλλά κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι δεν ήμασταν ειλικρινείς, ούτε εγώ αλλά ούτε εκείνη, και έτσι πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Η Σπεράντζα ήταν ένα πολύ ερωτικό πλάσμα. Αρκεί να σου πω, ότι δύο φορές -μία στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και μία στο Ακροπόλ- την ώρα που έπαιζε, είχαμε πιάσει θεατή να αυνανίζεται», λέει στο ΟΚ.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απαντά και στο αν είναι αλήθεια ότι η πρώτη σύζυγος του Έρρικα Μπρόγερ είχε στείλει το προσκλητήριο του γάμου σας στη Σπεράντζα, ενώ εκείνη έραβε το νυφικό για να παντρευτούν. «Η Έρρικα έστειλε προσκλητήριο στη Σπεράντζα όπως έστειλε και σε όλα τα μέλη του θιάσου. Αλλά είχαμε χωρίσει, όταν γνώρισα και ερωτεύτηκα την Έρρικα. Νομίζω ότι αυτή την ιστορία την μεγαλοποίησε η Σπεράντζα λίγο στο μυαλό της», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved