Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Από την ημέρα που γεννήθηκα ζω με τα απολύτως απαραίτητα»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Από την ημέρα που γεννήθηκα ζω με τα απολύτως απαραίτητα»

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει ανακοινώσει ότι το 98% των συναδέλφων του Βαλδίμηρου Κυριακίδη είναι άνεργοι.

«Το ποσοστό είναι μεγάλο. Ευτυχώς, η «Μουρμούρα» έφερε μια άλλη εποχή και επέστρεψε η εμπιστοσύνη στα ελληνικά σίριαλ. Οταν σε ένα κανάλι κάτι κάνει επιτυχία, συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα με συνέπεια να γίνονται νέες σειρές και οι ηθοποιοί να βρίσκουν δουλειά. Βέβαια, το ζητούμενο είναι να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στην ώρα τους. Ευτυχώς, στον Alpha δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Εχετε υπάρξει ποτέ άνεργος;
«Από το 1980 που ξεκίνησα την καριέρα μου στην υποκριτική μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην είχα δουλειά.»
- Σας έχει τύχει να σας χρωστούν χρήματα ή να ζείτε με τα απολύτως απαραίτητα;
«Από την ημέρα που γεννήθηκα! Μπορώ να ζήσω και με πολλά και με ελάχιστα. Και το να σου χρωστούν και το να χρωστάς μέσα στο παιχνίδι είναι.»
- Γιατί φτάσατε στο σημείο να χρωστάτε; Κάνατε κακή διαχείριση;
«Επένδυσα στη θεατρική παραγωγή. Άλλες φορές είχα κέρδος και άλλες χασούρα. Με την παράσταση "Φωλιά του κούκου» που έκανα στο Νέο Ριάλτο είχα μια οικονομική αποτυχία, αλλά όχι καλλιτεχνική.»
- Ως θιασάρχης σε εκείνη τη δουλειά, πώς καταφέρατε να αποπληρώσετε τους συ-νεργάτες σας;
«Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί το όραμα σου και στη συνεχεία να του πεις «δεν έχω να σε πληρώσω". Βρήκα τρόπο και τούς πλήρωσα. Ό,τι περιουσιακό στοιχείο είχα και δεν είχα έφυγε γι' αυτόν το λόγο. Θεωρώ όμως ότι ήταν μια μικρή απώλεια. Μεγάλη θα ήταν αν δεν έκανα τη συγκεκριμένη δουλειά.»
-Έχετε περάσει περιόδους κατάθλιψης;
«Όπως το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, έχω περάσει κι εγώ τις καταθλίψεις μου. Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που τα πράγματα δεν ήταν ευχάριστα Τις ξεπέρασα χωρίς φαρμακευτική αγωγή, γιατί είχα το θέατρο και τη δουλειά μου να με αποζημιώνουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved