Νικολέττα Καρρά: «Είμαι υπέρ των ευκαιριών, αλλά με όρια»
Showbiz

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι υπέρ των ευκαιριών, αλλά με όρια»

Όταν ο Αριστείδης αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού, η Τατιάνα χάνεται από προσώπου Γης! Η Νικολέττα Καρρά εξηγεί το γιατί το κάνει αυτό ο χαρακτήρας της στους Συμμαθητές.

«Έτσι κι αλλιώς, κάθε φορά που ο Αριστείδης πάει να την αμφισβητήσει το παίρνει πολύ προσωπικά, γιατί έχει τη μύγα και μυγιάζεται! Αποφασίζει, λοιπόν, να εξαφανιστεί για μία δυο μέρες, αλλά την ανακαλύπτει ο Αρης. Πάει στο σπίτι του Στέφανου και εκεί τη βρίσκει ο μικρός» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Θέλει να γυρίσει.
«Ίσως να το καθυστερούσε λίγο ακόμη, αλλά ότι θα γύριζε θα γύριζε.»
- Ποιος από τους δύο, Αριστείδης ή Παύλος, μπορεί να την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη; «Είναι ερωτευμένη με τον Παύλο και είναι ξεκάθαρο μέσα της ότι ο μόνος άνδρας στη ζωή της δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτόν. Τον έχει εξιδανικεύσει λίγο στο μυαλό της, όπως συμβαίνει πάντα όταν είσαι ερωτευμένος και θεοποιείς κάποιον -πόσο μάλλον όταν τον ήθελες από το σχολείο! Έχει φάει τόση απόρριψη από αυτόν, έχει ζήσει τόσες άσχημες στιγμές και τώρα εξακολουθεί να τον θέλει, παρόλο που είναι πα-ντρεμένος και... απαγορευμένος! Πάντως, ταυ έχει δώσει πολλά τε-λεαίγραφα τα οποία στη συνέχεια έχει πάρει πίσω. Τον συγχωρεί για όλα. Είναι ο μόνος του οποίου τα λάθη μπορεί να ξεπεράσει.
-Πόσες ευκαιρίες θα έδινες εσύ σε ενδεχόμενα λάθη;
«Νομίζω ότι όταν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους και να μας δίνουν κι αυτοί. Το πόσες, εξαρτάται από την περίπτωση εξαρτάται, δηλαδή, από το πόσο σοβαρά είναι τα λάθη αυτά ή από το πόσο μας προσβάλλουν. Είμαι υπέρ των ευκαιριών, αλλά με όρια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved