Λυκουρέζου: «Δε μ' αρέσει καθόλου το θέαμα μιας μεθυσμένης γυναίκας αν και έχω υπάρξει»
Showbiz

Λυκουρέζου: «Δε μ' αρέσει καθόλου το θέαμα μιας μεθυσμένης γυναίκας αν και έχω υπάρξει»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε συνέντευξή της μίλησε για την εποχή που ζούσε έντονα και αναμετρήθηκε με τα όριά της,

Αναμετρήθηκες και με τα όρια σου;
«Γενικά, έκανα πράγματα ακραία, ζούσα όπως ήθελα. Και κάποια στιγμή, γύρω στα 23 μου, αποφάσισα ότι δε μου λέει τίποτε όλος αυτός ο τρόπος ζωής και οι ανούσιες, κοσμικές έξοδοι. Άρχισα γιόγκα, πήγα να μείνω στο Πόρτο Ράφτη κοντά στη φύση, ξεκίνησα τη χορτοφαγία, άρχισα να διαβάζω. Ένιωσα ένα τεράστιο κενό και ήθελα να με ισορροπήσω, να εξελιχθώ. Άρχισα να ανακαλύπτω, μια άλλη Μαρία Ελένη. 13 ολόκληρα χρόνια ζω έτσι, είναι πλέον θεωρία ζωής για μένα. Επίσης, δεν παίρνω φάρμακα. Μόνον ομοιοπαθητικά και όταν είμαι άρρωστη καταφεύγω σε κρεμμύδια, σκόρδα, λεμόνια, θυμάρι που ρίχνει τον πυρετό, τσάι του βουνού. Ούτε όταν έχω 40 πυρετό δεν παίρνω χάπια, γιατί θέλω η αρρώστια να ξεσπάσει και ίνα εκτονωθεί».


Αλκοόλ έπινες παλιά;
«Ε, βέβαια. Αλλά δε μ' αρέσει καθόλου το θέαμα -και έχω υπάρξει- μιας μεθυσμένης γυναίκας. Δεν είναι ότι σήμερα με απορρίπτω, αλλά ήταν ανόητο. Το αλκοόλ σε ρίχνει πολύ, ειδικά την επόμενη μέρα. Τι πιο ωραίο από το να ξυπνάς και να έχεις ενέργεια;».


Ψάχτηκες και με τις θρησκείες;
«Διάβασα αρκετά, αλλά δεν θέλω να τα λέω. Στην Ελλάδα γεννήθηκα, είμαι Χριστιανή. Ορθόδοξη. Δεν ενστερνίζομαι, ωστόσο απολυτότα τα περί της θρησκείας. Για μένα, σημαντικός είναι ο διαλογισμός. Το ν'αφιερώσεις 10-15 λεπτά στον εαυτό σου είναι σημαντικό: να ισορροπείς,, να έχεις καλή ενέργεια. Αυτό είναι θρησκεία για μένα και δεν σημαίνει ότι έγινα βουδίστρια».
Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved