Η Shaya είναι ξανά ερωτευμένη! Δείτε ποιος της έχει κλέψει την καρδιά!
Showbiz

Η Shaya είναι ξανά ερωτευμένη! Δείτε ποιος της έχει κλέψει την καρδιά!

Μπορεί τα πράγµατα να µην πήγαν πολύ καλά για τη Σάγια τη βραδιά του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα µας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αλλά σε προσωπικό επίπεδο η ζωή της είναι γεµάτη... φως και έρωτα!

Η εξωτική καλλονή είναι ξανά ερωτευµένη, αφού έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Θοδωρή Παπαντώνη, γνωστού ηχολήπτη στον χώρο του πενταγράµµου, ο οποίος παράλληλα ασχολείται και µε τη µουσική, τραγουδάει και παίζει κιθάρα.
Η κοινή αγάπη τους για τη µουσική ήταν η αφορµή ώστε να γνωριστούν πριν από µερικές εβδοµάδες και να έρθουν πιο κοντά. Από τότε το φιλικό τους περιβάλλον µιλάει για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Γνωρίστηκαν, σύμφωνα με τη real, µέσα από κοινές καλλιτεχνικές παρέες και από την πρώτη στιγµή δηµιουργήθηκε ανάµεσά τους κάτι µαγικό που τους έπεισε να ενδώσουν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον. Η Σάγια µόλις είχε βγει από µία µακροχρόνια σχέση µε τον dj Airth των Vegas µε τον οποίο έζησε έναν µεγάλο έρωτα επί περίπου τρία χρόνια. Αν και η τραγουδίστρια έπειτα από µία τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη στα προσωπικά της δεν βρισκόταν προς αναζήτηση ενός νέου έρωτα, γοητεύτηκε από το ταλέντο και την ιδιοσυγκρασία του Θοδωρή. Έτσι αποφάσισαν να είναι µαζί και ήδη έχουν κάνει και τις πρώτες δηµόσιες εµφανίσεις τους. Συχνάζουν σε στέκια του κέντρου της Αθήνας, όµως έχουν πάει µαζί και σε µεγάλες νυχτερινές πίστες απολαµβάνοντας το πρόγραµµα καλών φίλων τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved