Μετά την κρίση ήρθε ο χωρισμός
Showbiz

Μετά την κρίση ήρθε ο χωρισμός

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να ακολουθούν πλέον πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο θεατρικός επιχειρηματίας Φάνης Κιρκινέζος το διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο και σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, τους τελευταίους δύο μήνες έχουν απομακρυνθεί.
Η παρουσιάστρια πριν από περίπου έξι μήνες είχε μετακομίσει στο σπίτι του θεατρικού επιχειρηματία αλλά πριν από δυο μήνες η ίδια αποφάσισε να φύγει από το σπίτι τους και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που χους οδήγησε στην απόφαση του χωρισμού, φαίνεται ότι πηγάζει από τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι δυο τους τον τελευταίο καιρό.
Πέρα απ' αυτό, υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο, το οποίο αν δεν οδήγησε στο χωρισμό, πάντως φαίνεται ότι επηρέασε αρνητικά τη μεταξύ τους κατάσταση. Αυτό ήταν το γεγονός ότι η Ανθή πάντα είχε ένα "θέμα" με την πρώην σχέση του Φάνη Κιρκινεζου, τη Δήμητρα Ματσούκα. Και την ενοχλούσε πάντα, λένε όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, το γεγονός ότι ο θεατρικός παραγωγός, λόγω της δουλειάς του, εξακολουθούσε να διατηρεί επαφές με την όμορφη ηθοποιό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved