Κι άλλο φάουλ της Λυμπέρη στη Μενεγάκη!
Showbiz

Κι άλλο φάουλ της Λυμπέρη στη Μενεγάκη!

Με νέο edιtorial της , το τέταρτο στη σειρά, αλλά υποχρεωτικό αυτή τη φορά επανέρχεται η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη. Και τι εννούμε υποχρεωτικό;

Διορθωτικό ως προς το ποσό το οποίο ζητάει η Ελένη Μενεγάκη από το Hello ως αποζημίωση για τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας των παιδιών της μέσα από το πάρτι γενεθλίων τους, μετά από εξώδικη διαμαρτυρία της. Ποσό που είχε υπολογίσει λάθος η κυρία Έλενα Μακρή Λυμπέρη όταν έγραψε περί αχαριστίας ευεργετηθέντων. Πέρα από το λάθος όμως που διόρθωσε πια, ξέχασε να αναφέρει στο τότε κείμενό της κατά της Ελένης –τρίτο στη σειρά ενώ η ίδια στο πρώτο έγραφε ότι είχε ασχοληθεί μαζί της ως εκδότρια επειδή την πίεζαν οι συνεργάτες της- ότι η αγωγή εναντίον τους έχει γίνει τόσο από την Ελένη Μενεγάκη όσο και από τον έτερο γονέα των παιδιών Γιάννη Λάτσιο! Για τον Γιάννη Λάτσιο όμως η κυρία Έλενα Μακρή Λυμπέρη δεν έγραψε ούτε μια τόση δα αράδα... Ούτε αναφορά! Γαργάρα το έκανε το δικό του όνομα. Γιατί άραγε; Το αποκάλυψε σήμερα γράφοντας για τη διόρθωση του ποσού και πάλι όμως χωρίς να σχολιάσει αρνητικά ότι κι εκείνος συνυπογράφει την συγκεκριμένη αγωγή εναντίον τους.
«Συμμορφούμενη με την ως άνω εξώδικη δήλωση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το ποσόν το οποίο αιτούνται η κ. Μενεγάκη και ο κ. Λάτσιος, αμφότεροι ως ασκούντες τη γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων τους, με την από 4-3-2015 αγωγή τους κατά 1) της εταιρείας "ALPHA EDITIONS Α.Ε.", όπως αυτή νόμιμα εκπροσωπείται, 2) της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη και 3) του Άρη Καβατζίκη, εκδότριας και διευθυντή σύνταξης, αντίστοιχα, του περιοδικού "HELLO!", είναι συνολικά 90.000 ευρώ και για τα τρία ανήλικα τέκνα τους (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ) και όχι 270.000 ευρώ (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ για καθένα εναγόμενο), όπως εκ παραδρομής γράφτηκε. Τα ανωτέρω χρήματα, σε περίπτωση θετικής έκβασης της αγωγής για τους ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιο), μπορεί να πληρωθούν από έναν από τους τρεις εναγόμενους (εταιρεία "ALPHA EDITIONS A.E.", κ. Μακρή ή κ. Καβατζίκη), τον οποίο και θα καθορίσουν οι ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιος)» γράφει σήμερα με φωτογραφία του εξωδίκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved