Μπέσυ Μάλφα: «Ο Γεράσιμος αυτό που θεωρεί πιο σεξουαλικό πάνω μου είναι το μυαλό μου»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Ο Γεράσιμος αυτό που θεωρεί πιο σεξουαλικό πάνω μου είναι το μυαλό μου»

H Μπέσυ Μάλφα εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μια περήφανη μητέρα. Είναι κλασική μαμά; Εκείνη κάνει τις δουλειές του σπιτιού;

«Εξαρτάται ποιος μπορεί, συνήθως τις κάνουμε εναλλάξ. Ο Γεράσιμος είναι ο αφέντης μου, τον τιμούμε, είναι ο «πασάς» μας» τόνισε στο You.
- Πόσα χρόνια είστε μαζί;
«Από το 1999, 21 χρόνια. Έχει μάθει πλέον ο ένας τον άλλον, έχουμε κώδικες επικοινωνίας και μια όμορφη φιλία και αγάπη μεταξύ μας.»
- Ανταγωνισμός ανάμεσα σας υπάρχει επειδή κάνετε το ίδιο επάγγελμα;
«Έχουμε βρεθεί σε κύκλους όπου μου λένε εμένα: "Είστε πολύ καλή κυρία μου αλλά ο σύζυγος σας μας αρέσει περισσότερο» και το ανάποδο. Αυτό εμάς δεν μας δημιουργεί κανέναν ανταγωνισμό, καθώς ο ένας χαίρεται για τον άλλον»
- Κρίση στο γάμο σας έχετε περάσει;
«Όχι. Εξαρτάται τι εννοούμε κρίση. Βέβαια, δεν έχουμε προλάβει, μας τρέχει η καθημερινότητα. Έχοντας τρία παιδιά έπρεπε να δουλέψουμε για το γάλα τους. Δεν είχαμε την πολυτέλεια αυτή.»
-Έχει τύχει να μην έχεις για το γάλα τους;
«Πολύ παλιά ναι. Όταν δούλευα στο «Αμόρε» ήταν πολύ δύσκολα την πρώτη χρονιά, μόλις είχα γεννήσει τις δίδυμες και το γάλα ήταν ακριβό! Το δικό μου δεν έφτανε και έπρεπε να πάρω άλλο. Ήταν τρομερό.»
-Τα κιλά σε αγχώνουν;
«Όχι. Ο Γεράσιμος αυτό που θεωρεί πιο σεξουαλικό πάνω μου είναι το μυαλό μου!»
-Ο άντρας σου πώς σε προτιμά;
«Στο γάμο μου αλλάζω ρόλους, φροντίζω πολλά πρόσωπα, αλλά αυτά τα μυστικά δεν τα μοιράζομαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved