Σωτήρης Καλυβάτσης: «Οι Γερμανοί έχουν μια αθλιότητα μέσα τους, δεν έχουν το δικό μας ταμπεραμέντο»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Οι Γερμανοί έχουν μια αθλιότητα μέσα τους, δεν έχουν το δικό μας ταμπεραμέντο»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί στο έργο «Αμάρτησα για το... παιδί σου». 'Ενα έργο που είχε παιχτεί και στην Γερμανία με... αποτέλεσμα που δεν του άρεσε.

«Είμαστε στο θέατρο «Κιβωτός» και πηγαίνει πολύ καλά, έχει κάνει επιτυχία. Το πιθανότερο είναι να πάει περιοδεία, δεν ξέρουμε ακόμα. Υπάρχουν θέματα που δεν έχουν να κάνουν με εμάς ή την παραγωγή μας, είναι της χώρας γενικότερα. Δεν ξέρουν σε τι γλώσσα να μας πάνε περιοδεία, στα γερμανικά ή στα ελληνικά; (Γέλια.) Αυτό το έργο έχει παιχτεί στη Γερμανία κι επειδή έχω δει ένα βίντεο, σου λέω ότι ήταν άθλιο. Ήταν άθλιο γιατί κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια αθλιότητα μέσα τους, δεν έχουν το δικό μας ταμπεραμέντο» τόνισε στο Λοιπόν.
-Δεν σου αρέσουν οι Γερμανοί;
«Σαν τι; Οι Γερμανοί θα έχουν κι αυτοί κάποιο χάρισμα, απλά το κλίμα τους έχει διαμορφώσει το χαρακτήρα. Αλλοι τους λένε γουρούνια, πιο σκληροί, πιο ωμοί, πιο ρεαλιστές ίσως, απλά δεν αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι άλλοι είναι αλλιώς. Δεν μπορούν να καταλάβουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένουν έτσι, όπως κι εμεις προφανώς παραμένουμε κάπως αλλιώς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved