Η Νίκη Κάρτσωνα μιλά για τις γυμνές φωτογραφίσεις και αποκαλύπτει...
Showbiz

Η Νίκη Κάρτσωνα μιλά για τις γυμνές φωτογραφίσεις και αποκαλύπτει...

Η Νίκη Κάρτσωνα έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Esquire και μεταξύ άλλων μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε στην αρχή της καριέρας της.


Έχεις δηλώσει ότι έκανες γυμνά ώστε να μπορείς να ζητήσεις περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, πολλές συνάδελφοί σου από το μόντελινγκ παραδέχονται ότι δεν αισθάνονται άνετα γι' αυτά.
Η Νίκη είπε: «Ούτε εγώ αισθάνομαι. Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου... όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφιση, έπρεπε να το κάνω. Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό «πέρναγε» πολύ. Δεν μπορούσα να πω «όχι». Ήταν μια επιλογή που σ' έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφίσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved