Βερλέκης: «Έχω γεννηθεί στα Τζουμέρκα, στο Αθαμάνειο, το οποίο είναι και το χωριό του Τσίπρα»
Showbiz

Βερλέκης: «Έχω γεννηθεί στα Τζουμέρκα, στο Αθαμάνειο, το οποίο είναι και το χωριό του Τσίπρα»

Ο Νίκος Βερλέκης επέστρεψε σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά έπειτα από κάποια χρόνια...

«Για μένα δεν υπάρχει το «επιστρέφω». Εγώ είμαι ηθοποιός. Είμαι πάντα διαθέσιμος. Αν σταμάτησα για κάποιο διάστημα ήταν διότι έπε δεν βρέθηκε κάποια δουλειά που να μου αρέσει είτε γιατί δεν βρέθηκε καθόλου δουλειά. Και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σπουδαίοι ηθοποιοί που δεν βρίσκουν εύκολα δουλειά» τόνισε στο Mytv.
- Δεν είναι η πρώτη φορά που υποδύεστε Κρητικό...
«Έχω υποδυθεί πολλούς Κρητικούς και με έχουν ταυτίσει με την Κρήτη. Η γυναίκα μου είναι Κρητικιά, συγκεκριμένα από την Ιεράπετρα, και κάθε φορά που κατεβαίνουμε στην-Κρήτη τη ρωτάνε «ο άντρας σου είναι από επαέ, εσύ από πού 'σαι;». Είναι βέβαιοι ότι είμαι Κρητικός. Εγώ, επειδή λατρεύω τους Κρητικούς, δεν αρνούμαι ότι είμαι Κρητικός. Εγώ έχω γεννηθεί στα Τζουμέρκα, στο Αθαμάνειο, το οποίο είναι και το χωριό του Τσίπρα συμπτωματικά.»
- Το οικονομικό είναι ένα κίνητρο για να πάρετε μέρος σε μία συνεργασία;
«Ε, βέβαια. Πρώτα απ' όλα είναι εάν σου αρέσει η δουλειά που πας να κάνεις και μετά το οικονομικό. Στο Μπρούσκο είπα αμέσως «ναι». Ειδικά όταν γνώρισα τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Αυτή η σειρά έχει, επίσης, δύο σκηνοθέτες πάρα πολύ καλούς: τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Στάμο Τσάμη. Η συνεργασία μας είναι άψογη.»
- Έχετε δηλώσει στο παρελθόν πως ίσως ένας από τους λόγους που μπήκατε στον χώρο της υποκριτικής είναι π εξωτερική εμφάνιση σας...
«Δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος, αλλά ήταν πολλοί εκείνοι που μου έλεγαν να γίνω ηθοποιός λόγω της εμφάνισης μου. Η εμφάνιση, όμως, δεν παίζει κανέναν ρόλο για την πορεία σου. Το αντίθετο. Έχουν περισσότερες απαιτήσεις από κάποιον εμφανίσιμο παρά από κάποιον που δεν είναι εμφανισιακά αυτό που θεωρούν εκείνοι ωραίο. Ακόμη και οι θεατές απαιτούν να τους δείξεις ακριβώς αυτό που έχεις στην εμφάνιση σου.»
- Συνεργάζεστε με πολλούς νέους ηθοποιούς. Βλέπετε σε αυτούς το πάθος που είχατε εσείς όταν ξεκινήσατε;
«Τα νέα παιδιά έχουν περισσότερο ενθουσιασμό. Πολλοί ηθοποιοί είναι σπουδαίοι, και τα, παιδιά που βγαίνουν τώρα είναι περισσότερο μορφωμένα! Κάποιοι νέοι ηθοποιοί είναι λίγο αδιάφοροι, αλλά όχι όλοι.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved