Αλεξάνδρα Κ: «Έχω μπει στην κακή διαδικασία να μην υπενθυμίζω στους άλλους ότι είμαι μάνα»
Showbiz

Αλεξάνδρα Κ: «Έχω μπει στην κακή διαδικασία να μην υπενθυμίζω στους άλλους ότι είμαι μάνα»

H Αλεξάνδρα Κ πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ηρωίδες». Τι σημαίνει για εκείνη ο τίτλος της σειράς;

«Από τη στιγμή που αποφάσισα με το κανάλι τον τίτλο, έχει, αλλάξει πολλές φορές νόημα για μένα, Στην αρχή ήταν ειρωνικό, από την άποψη ότι δεν διαχειρίζονται και φοβερά τη ζωή για να αξίζουν τίτλο. Παρ' όλα αυτά, αντιλαμβάνονται τη ζωή τους κάπως δραματικά, νιώθουν ηρωίδες, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Στη συνέχεια, συνειδητοποίησα ότι μάλλον τις αδικώ. Τώρα, κρίνοντας από το δικό μου περίγυρο, οι περισσότερες γυναίκες σήμερα σε αυτή την ηλικία και με τα θέματα που έχουν να διαχειριστούν, απαιτείται πια να είναι ηρωίδες στην Ελλάδα του σήμερα» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.
-Έχεις βρεθεί, όπως η Έλλη, να δουλεύεις κάπου που δεν σε εκφράζει;
«Όχι. δεν έχω βρεθεί σ' αυτή την κατάσταση. Έχω βρεθεί σε περιοδικά που μου ήταν ξένα ως προς το lifestyle ή το μη lifestyle ή τον πόλεμο στο lifestyle. Έχω δουλέψει πωλήτρια, σε λάντζα, σερβιτόρα, αλλά σε κάτι το οποίο δεν με εκφράζει, όχι.»
- Έχοντας ένα μικρό παιδί αντιμετώπισες δυσφορία, όταν ήταν άρρωστο και έπρεπε -να λείψεις ή να πάρεις άδεια για τη μέρα των γονιών στο σχολείο;
«Ακριβώς για να μην την αντιμετωπίσω, έχω μπει στην κακή διαδικασία να μην υπενθυμίζω στους άλλους ότι είμαι μάνα. Αν αρρωστήσει το παιδί και έχω πάει κομμάτια στη δουλειά, απλά δεν θα πω ότι αρρώστησε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved