Παναγιωτοπούλου: «Σε μια μακροχρόνια σχέση η απιστία θα συμβεί, αλλά δεν θέλω να το μάθω»
Showbiz

Παναγιωτοπούλου: «Σε μια μακροχρόνια σχέση η απιστία θα συμβεί, αλλά δεν θέλω να το μάθω»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για κρίση στο γάμο της και εξομολογήθηκε αν θα συγχωρούσε την απιστία.

Ξεκινάω απευθείας με τα προσωπικά. Ακούστηκαν πολλά μετά την επιστροφή σου στην Ελλάδα. Τελικά, πέρασε ο γάμος σου κρίση;
«Ήταν λογικό να υπάρξουν. Έτσι κι αλλιώς, από την αρχή μου γάμου μου είχα "προκαλέσει". Για να καταλάβεις όταν παντρευτήκαμε με τον Κωνσταντίνο, δεν μέναμε καν στο ίδιο σπίτι... Μείναμε μαζί όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί. Δεν είμαστε ένα συμβατικό ζευγάρι, με την έννοια της συμβατής, παραδοσιακής, ελληνικής οικογένειας. Βγαίνουμε συχνά μαζί, αλλά θα κάνουμε και χωριστές εξόδους και ταξίδια. Είμαστε φιλελεύθεροι, με όλη τη σημασία της λέξης. Και καταλαβαίνω ότι τον τελευταίο καιρό που έχω βρει τον παλιό καλό μου εαυτό και βγαίνω πολύ με τους φίλους μου είναι λογικό να τροφοδοτούνται όλα αυτά. Ούτε με ενοχλούν ούτε με πειράζουν. Αν και όταν και εφόσον, πρώτη θα βγω και θα πω ότι χωρίζω. Κρίση πέρασα προσωπική, υπαρξιακή και μάλιστα πολύ σοβαρή».
Τι εννοείς όταν λες ότι πέρασες κρίση;
«Ήρθα πολύ κοντά στο θάνατο. Πριν πολύ καιρό ήμουν άρρωστη και οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω. Ξυπνούσα το βράδυ και πάθαινα κάτι σαν κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Σε συνδυασμό και με κάποια άλλα προβλήματα, που δεν θα ήθελα να αναφέρω, κινδύνεψα σοβαρά. Ευτυχώς, το ξεπέρασα και κατάλαβα ότι το σώμα μου και το μυαλό μου είχαν εκφράσει την ανάγκη να επιστρέψω στην Ελλάδα και στα πράγματα που αγαπώ: στο θέατρο, στους φίλους μου. Όλα αυτά συνέβησαν όταν ήμουν στο Ντουμπάι».

Με την απιστία πώς τα πας;
«Καθόλου καλά, γιατί είμαι εγωίστρια και αν μάθω κάτι τέτοιο, η σχέση αυτόματα τελειώνει. Να σου πω κάτι; Θεωρώ δεδομένο πως σε μια μακροχρόνια σχέση η απιστία θα συμβεί, ωστόσο δεν θέλω να το μάθω. Η απιστία είναι σημαντικός λόγος να χωρίσεις...».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved