Ελένη Χατζίδου: «Οι αδικίες με έκαναν πιο σκληρή»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Οι αδικίες με έκαναν πιο σκληρή»

Η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε γιατί έχει γίνει καχύποπτη με τους ανθρώπους που γνωρίζει.

Είσαι μια γυναίκα «ανοιχτό βιβλίο». Λες τα πάντα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

«Αυτό δεν ξέρω αν είναι πολύ καλό. Οι γονείς μου με μαλώνουνε. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου και η κολλητή μου με μάλωνε, μου έλεγε: "Κράτα κάτι για τον εαυτό σου, μην ανοίγεσαι τόσο. Δεν οε βλέπουν όλοι με καλό μάτι, δεν είναι όλοι φίλοι σου". Πλέον κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Όσο μεγαλώνω, ωριμάζω ή έχω γίνει πιο καχύποπτη, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα».

Τι σε έχει κάνει καχύποπτη;
«Ο κόσμος. Ήμουν καλοπροαίρετη και νόμιζα ότι όλοι ήταν έτσι. Έβρισκαν αδύναμο σημείο και με πατούσαν. Οι αδικίες με έκαναν πιο σκληρή, να μην τα πιστεύω όλα, να ακούω πολλά και να κρατάω "μικρό καλάθι". Δεν έχω γίνει απρόσιτη και δύστροπη, αλλά τα ζυγίζω αλλιώς τα πράγματα».

Έχεις βιώσει αδικία;
«Έχω ακούσει παρά πολλά λόγια που δεν έχουν γίνει. Για πάρα πολλά χρόνια μου έλεγαν πολλά "θα", ότι θα με βοηθήσουν, ότι είμαι για μεγάλα πράγματα, θα κάναμε συνεργασία και μείναμε ότι "θα". Αναρωτιόμουν γιατί τα λένε... Δεν πήγα να τους ζητήσω τίποτα, δεν πήγα να χτυπήσω την πόρτα τους, αυτοί ήρθαν, τι θέλουν; Γιατί τόσα λόγια χωρίς λόγο; Κι ακόμα ακούω... Βλέπω ανθρώπους που δεν με πιστεύανε ή έλεγαν "Εντάξει μωρέ, η Χατζίδου δεν κάνει" ή "Μέχρι εκεί καλή είναι", έχουν έρθει και μου το έχουν πει, το έχουν παραδεχτεί».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved