Ηλίας Βρεττός: «Πιστεύω ότι δεν έχω καβαλήσει το καλάμι»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Πιστεύω ότι δεν έχω καβαλήσει το καλάμι»

Ο Ηλίας Βρεττός σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής και εξομολογήθηκε αν έχει καβαλήσει το καλάμι.

Θυμάσαι τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι θέλεις να γίνεις τραγουδιστής;

«Ασχολιόμουν από μικρός με τη μουσική, αλλά δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα την κάνω επάγγελμα. Νομίζω ότι αυτό που λες συνέβη όταν πήρα μέρος στο "Να η Ευκαιρία", Ήταν ουσιαστικά και η πρώτη μου επαφή με τις κάμερες, τα φώτα και, σίγουρα, η πρώτη που τραγούδησα σε μικρόφωνο καλό και μια ορχήστρα από πίσω μου. Ήταν απίστευτη εμπειρία. Το βράδυ που επέστρεψα σπίτι μου είπα ότι αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω στη ζωή μου».


Τι σε γοητεύει στη δουλειά σου;
«Το γεγονός ότι βγάζω ένα κομμάτι της ψυχής μου. Κάθε βράδυ που τραγουδάω γίνομαι ένας μαγνήτης που ρουφάει ενέργεια από τον κόσμο. Όταν εισπράττεις τόση πολλή ενέργεια, πρέπει να έχεις τους τρόπους να την εξισορροπείς και να μην καβαλάς το καλάμι, όπως συμβαίνει με πολλούς. Είναι υπέροχα τα συναισθήματα που μας προκαλεί δουλειά μας, αλλά πρέπει να έχουμε τον τρόπο να το διαχειριστούμε αυτό».


Δηλαδή, δεν καβάλησες ποτέ το καλάμι;
«Πιστεύω ότι δεν το έχω καβαλήσει. Όμως, δεν είμαι εγώ αρμόδιος να απαντήσω σ'αυτό. Προτιμώ να έχω ο στη ζωή μου ανθρώπους από τα παιδικά μου χρόνια, που είναι οι άγκυρες μου με τη γη και την πραγματικότητα, θεωρώ τον καυτό μου έναν απλό άνθρωπο, που κάποιες φορές στα επαγγελματικά του αναγκάζεται να γίνει σκληρός, γιατί έτσι είναι η δουλειά μας».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved