Μαριέλλα Σαββίδου: «Στη Γαλλία θεωρείται ρατσιστικό να εστιάζουν στην εμφάνιση κάποιου για να του δώσουν δουλειά»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Στη Γαλλία θεωρείται ρατσιστικό να εστιάζουν στην εμφάνιση κάποιου για να του δώσουν δουλειά»

Η Μαριέλλα Σαββίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει χάσει ρόλους εξαιτίας των κιλών της.

Η εμφάνιση παίζει ρόλο σε αυτήν τη δουλειά; Οι Έλληνες θέλουμε τις γυναίκες μοντέλα. Στη Γαλλία;
«Αυτό δεν το έχουν καθόλου στη Γαλλία ούτε στην Κύπρο. Αλλά δεν είναι πάρα πολύ ρατσιστικό αυτό; Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση μου στο γαλλικό "The Voice" πήρα μήνυμα από έναν Γάλλο παραγωγό αν θα με ενδιέφερε να συνεργαστούμε! Moυ κάνει φοβερή εντύπωση στην Ελλάδα αυτό που λες παρόλο που εγώ δεν το έχω βιώσει. Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το αδυνάτισμα, αλλά η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το μέγεθος ούτε το στυλ είναι μέγεθος! Στη Γαλλία το περιοδικό ELLE έβαλε εξώφυλλο την Tara Lynn που είναι plus size model και +100 κιλά. Αυτό πότε θα γίνει στην Ελλάδα; Η διαφορετικότητα είναι και η δύναμή μας. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ίδιοι. Και να έχω χάσει ρόλους επειδή δεν ήμουν αυτό που μπορεί να φαντάστηκε κάποιος στο μυαλό του, δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας γιατί απλά δεν μ' ενδιαφέρει. Όσο καιρό ήμουν στην Κύπρο πιο πολύ έχω απορρίψει ρόλους γιατί δεν προλάβαινα. Στη Γαλλία δεν θα γινόταν ποτέ αυτό. Θεωρείται πολύ πρωτόγνωρο να κάθεσαι να λες στον άλλον ότι πρέπει να είσαι τόσα κιλά ή ότι είσαι πολύ μαύρος ή ίσιωσε το μαλλί σου γιατί είναι πολύ σγουρό! Θεωρείται ρατσιστικό. Φυσικά και με δέχτηκαν που ήμουν Κύπρια, φυσικά και με δέχθηκαν όπως είμαι και όπως μοιάζω γιατί εκεί υπάρχει χώρος για όλους».
Επαγγελματικά τολμάς αλλά θα τολμούσες να τα παρατήσεις όλα για χάρη ενός έρωτα;

«Μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στην σχέση της. Πρέπει να είναι δυναμική, να είναι ανεξάρτητη οικονομικά. Αν ερωτευόμουν τρελά κάποιον θα πήγαινα μαζί του και να είσαι σίγουρη ότι κάτι θα έβρισκα να κάνω».


Θέλεις να κάνεις άμεσα οικογένεια;
«Όχι, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν νιώθω ότι έχει χτυπήσει κανένα βιολογικό ρολόι! Αλλά αγαπώ πολύ τα παιδιά. Έχω και ανίψια που λατρεύω και είναι το πρώτο πράγμα που μου λείπει από την Κύπρο. Φαντάζομαι πως στο μέλλον κάποτε θα γίνει κι αυτό».


Πώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;
«Ειλικρινής να έχει χιούμορ για να μπορούμε να γελάμε και να είναι καλός άνθρωπος. Να ξέρω επίσης ότι μπορώ να βασιστώ πάνω του, να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω μου. Σε ότι έχει σχέση με την εμφάνιση, οι άντρες που μου έκαναν κλικ ήταν όλοι πολύ διαφορετικοί. Τελικά έχει σημασία η χημεία, το μυαλό και αυτό που σου εκπέμπει ο άλλος».


Έχεις δεχτεί πρόταση γάμου;
«Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι, όχι. Να το συζητάμε, ότι είσαι και είμαι ο άνθρωπος σου, ναι. Αλλά όλες οι σχέσεις αναγκαστικά δεν καταλήγουν στο γάμο. Ο γάμος δεν σημαίνει τίποτα. Το σημαντικό είναι αυτό που βιώνει με τον σύντροφο σου και όχι αυτό που είναι κοινωνικά αποδεκτό».


Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved