Νικολαϊδου: «Η περίοδος της ασθένειάς μου ήταν ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή μου»
Showbiz

Νικολαϊδου: «Η περίοδος της ασθένειάς μου ήταν ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή μου»

Η Κάτια Νικολαΐδου σε συνέντευξη της εξομολογήθηκε πόσο άλλαξε η ζωή της μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Είναι γνωστό ότι έχεις περάσει μία περιπέτεια με την υγεία σου, για την οποία μάλιστα έχεις μιλήσει ανοιχτά. Θεωρείς ότι έχει βοηθηθεί κόσμος από το γεγονός ότι εσύ εξομολογήθηκες όσα έχεις περάσει;

«Πάρα πολύς κόσμος! Κι αυτό είναι η απόλυτη χαρά για μένα. Αλλιώς δεν θα μιλούσα, δεν θα έβγαινα προς τα έξω να το δημοσιοποιήσω. Αυτή είναι η μόνη μου χαρά και ελπίδα: ότι μπορεί να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο»

Ήταν σημαδιακή εκείνη η περίοδος για σένα, στο ποιους ανθρώπους κράτησες στη ζωή σου;
«Ήταν ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή μου! Γενικότερα, αντιμετωπίζω διαφορετικά τη ζωή μου από τότε. Τις προτεραιότητές μου, τους φίλους μου, την καριέρα μου... Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε, προς το καλύτερο ευτυχώς!»

Ο τρόπος που μιλάς πάντως δείχνει μία αισιοδοξία και ελπίδα για τη ζωή. Όλοι όσοι δεν ήταν δίπλα σου εκείνη τη δύσκολη περίοδο, συμπεριλαμβανομένου και του τότε συντρόφου σου, πώς τους αντιμετωπίζεις σήμερα;
«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί είναι κάτι που έχει τελειώσει και δεν με αφορά. Δεν έχω απωθημένα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ εντάξει από πολύ νωρίς. Δεν θα έλεγα από την πρώτη στιγμή, αλλά από πάρα πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ακριβώς τι μου συμβαίνει. Συνειδητοποίησα την κατάστασή μου και αποφάσισα ότι, για να ζήσω, πρέπει να αφήσω όλο το κακό παρελθόν πίσω μου. Γι' αυτό σου είπα και πριν ότι ζω τη ζωή μου με νέα ματιά. Δεν με αφορούν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, το θέμα είναι να πηγαίνουμε μπροστά».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved